Menu Premium
Loading...

Everybody’s Golf 7 Review

09/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms komen er van die games op de redactie waar niet iedereen massaal enthousiast van raakt. Dit hoeft echter niets te zeggen over de kwaliteit van de desbetreffende game. Op de Gamekings-redactie houdt men immers van een bepaald type game. Als een titel hier buiten valt, is de kans klein dat er aandacht aan word besteed. In dat kader is het interessant om middels een Let’s Play zo’n game de aandacht te geven die het verdiend. In dit item gaat JJ zich Everybody’s Golf 7 buigen. De sportfanaat van de reactie is geen fervent golfer, maar geeft niettemin aan op z’n tijd een game als deze te kunnen waarderen. Benieuwd naar wat hij te zeggen heeft over deze nieuwe Playstation-exclusive? Check dan nu de Everybody’s Golf 7 Review!

Slaat JJ een hole-in-one?

Zoals menig Gamekings-kijker weet is JJ bij uitstek een man van de sportgames. Waar FIFA bij hem steevast in de Playstation zit, daar kunnen games als Everybody’s Golf op een stuk minder interesse van JJ rekenen. De Everybody’s Golf-serie is echter een klassieke Playstation-franchise. Inmiddels zijn we al weer aanbeland bij het zevende deel uit de serie. De game kwam in april van dit jaar uit en heeft nu dus ook de Gamekings-redactie bereikt. De eerste game dateert alweer uit 1997 en dus mag er worden gesproken van een heuse klassieker. Nu heeft JJ zich gewaagd aan de meest recente Everybody’s Golf. Ondanks zijn reputatie als sportfanaat, lijkt de voorkeur van JJ wat meer te liggen bij dynamische sporten als voetbal en basketbal. Niettemin neemt JJ het digitale stokje in de hand in de hoop een prachtige hole-in-one te slaan!

Wat is jullie mening over games als Everybody’s Golf 7? Kan je dit soort titels, die over het algemeen wat minder media-aandacht krijgen, wel waarderen? Laat je horen in de comments onder deze Everybody’s Golf 7 Review!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord