Menu Premium
Loading...

Everybody’s Golf 7 Review

Google Plus Jan Johan Belderok
09/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms komen er van die games op de redactie waar niet iedereen massaal enthousiast van raakt. Dit hoeft echter niets te zeggen over de kwaliteit van de desbetreffende game. Op de Gamekings-redactie houdt men immers van een bepaald type game. Als een titel hier buiten valt, is de kans klein dat er aandacht aan word besteed. In dat kader is het interessant om middels een Let’s Play zo’n game de aandacht te geven die het verdiend. In dit item gaat JJ zich Everybody’s Golf 7 buigen. De sportfanaat van de reactie is geen fervent golfer, maar geeft niettemin aan op z’n tijd een game als deze te kunnen waarderen. Benieuwd naar wat hij te zeggen heeft over deze nieuwe Playstation-exclusive? Check dan nu de Everybody’s Golf 7 Review!

Slaat JJ een hole-in-one?

Zoals menig Gamekings-kijker weet is JJ bij uitstek een man van de sportgames. Waar FIFA bij hem steevast in de Playstation zit, daar kunnen games als Everybody’s Golf op een stuk minder interesse van JJ rekenen. De Everybody’s Golf-serie is echter een klassieke Playstation-franchise. Inmiddels zijn we al weer aanbeland bij het zevende deel uit de serie. De game kwam in april van dit jaar uit en heeft nu dus ook de Gamekings-redactie bereikt. De eerste game dateert alweer uit 1997 en dus mag er worden gesproken van een heuse klassieker. Nu heeft JJ zich gewaagd aan de meest recente Everybody’s Golf. Ondanks zijn reputatie als sportfanaat, lijkt de voorkeur van JJ wat meer te liggen bij dynamische sporten als voetbal en basketbal. Niettemin neemt JJ het digitale stokje in de hand in de hoop een prachtige hole-in-one te slaan!

Wat is jullie mening over games als Everybody’s Golf 7? Kan je dit soort titels, die over het algemeen wat minder media-aandacht krijgen, wel waarderen? Laat je horen in de comments onder deze Everybody’s Golf 7 Review!

Loading...
 • The3oLand

  Konijn: te vroege afslag. Schildpad: te late afslag.

  Ondanks het kiddy uiterlijk zit er behoorlijk wat diepgang in, zeker als je de AI op realistisch zet.

 • Patrick

  Doet me heel erg denken aan Wii sports golf! Wat zeker een leuke game was vooral om met een paar vrienden te spelen. Gaan we jou die poses ooit zien doen JJ? :p

  • JJ

   Ik doe ze toch in het item ?

 • mima kake

  Ligt het nou aan mij of is de Content op Gamekings tv verdubbeld sinds JJ de hoofd redacteur is?
  Niet dat ik klaag hoor, Ik vind het geweldig. 🙂
  Leuk Item trouwens. 😉

 • Wormpaul .

  Geniale review, je hebt me zowaar enthousiast gemaakt voor het spel J.J. 🙂

  Is het co-op te spelen op de bank samen?

  • JJ

   Wow, zou ik niet eens weten. Ik denk het wel. Zou raar zijn van niet.

  • ViesVuilEnVet

   Ja. Het is geen splitscreen, maar gewoon omstebeurt (4 pers. max). Je hoeft er ook maar 1 controller voor te hebben.

 • Bryan Philip

  JJ is een baas, respect voor deze man

 • DarthAvenger

  Leuke review maar ligt het aan mij of lijkt JJ zijn avatar meer op Brainpower.

 • Sven Luiks

  Pascal houd van golf toch?

 • Bas

  dit soort spellen, speel je toch gewoon in gta?

 • pluisjenl91

  Dit lijkt me juist iets minder leuk nu ik al Wii Sports heb gespeeld. Golf vond ik een van de leukere sporten op de Wii.

 • Nephilim1977

  Zag er laatst reclame van op Play-Asia. Ziet er best wel fun uit 🙂 Niet full-price ook zo te zien. Misschien later dit jaar eens oppikken. Lijkt me een leuke game om af en toe een paar potjes te doen tussen al het RPG geweld van dit najaar door.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord