Menu Premium
Loading...

Even terugkomen op Red Dead Online en GTA Online

30/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer tijd voor de laatste editie van even terugkomen op. Dit keer komen Jelle en Daan terug op Red Dead Online en GTA Online, beide van Rockstar. En, understatement alert, beide niet zonder problemen gelauncht. Maar welke van de twee is het beste gelauncht en is momenteel Red Dead Online of GTA Online beter speelbaar? Jelle en Daan bespreken het.

Red Dead Online

Sinds 27 november 2018, ruim een jaar dus, bestaat het. En sinds 5 november 2019 is Red Dead Online ook speelbaar op PC. Wat houdt het in? Heel simpel. Het is gewoon Red Dead Redemption 2, maar dan Online. Je hebt verschillende game modes waarmee je, samen met vrienden, aan de slag kunt gaan. Maar de release ging vorig jaar alles behalve smoove. Er waren glitches, bugs en ga zo maar verder. Is de game sindsdien beter geworden? Koos was lyrisch over de singleplayer van de game (de PC-versie), terwijl de anderen een stuk minder tevreden waren over de game. Niet slecht, maar ook niet fantastisch. Over de multiplayer, die toentertijd ook gespeeld is door bijna alles en iedereen, waren de meeste dus een stuk minder tevreden. Hoe is dat nu?

GTA Online

De ‘concurrent’ van dezelfde publisher. Want Rockstar zit ook achter GTA Online. Het is eigenlijk, op de game na natuurlijk, bijna een exacte kopie. Het idee is hetzelfde, de dingen die je kunt doen komen voor het merendeel overeen met wat er mogelijk is in Red Dead Online en ook GTA Online had niet een extreem soepele launch. Niet zoals Red Dead Online, maar toch. Hoe staat GTA Online er nu voor en is het beter dan Red Dead Online?

Welke van de twee is momenteel volgens jouw het best speelbaar? Speel je überhaupt een van de twee momenteel? Laat het weten in de comments hieronder en deel het met de rest van de wereld.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch