Menu Premium
Loading...

EvdWV over Star Wars Battlefront 2, Xbox Scorpio & Nintendo Direct

14/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

En toen was het Einde van de Week Goede Vrijdag! David en Koos zitten klaar om al het nieuws van de afgelopen week door te nemen, en dat was nogal wat! Zo was er onder meer nieuws over de Xbox Scorpio, hebben we mogen genieten van een Nintendo Direct én lekte er een trailer van Star Wars Battlefront 2!

Nintendo Direct

Nintendo dropte afgelopen woensdag een gloednieuwe Nintendo Direct en de boodschap was duidelijk. Er komt de aankomende maanden een shitload aan games uit voor zowel de 3DS als de Nintendo Switch. De grote uitschieters voor de Switch moeten toch wel Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 en ARMS zijn.

Star Wars Battlefront 2

Ook was er deze week opnieuw een lek, dit keer kwam de TV commercial van Star Wars Battlefront 2 ‘per ongeluk’ online te staan. Ondanks dat de trailer slechts 30 seconden was, valt er toch veel informatie uit te halen. Zo wordt er onder meer een single player geteased. Verder weten we dat alle Star Wars eras in de game zullen zitten (Clone Wars, Original Trilogy én New Trilogy). Daarnaast waren ook nieuwe heroes te zien, zoals Darth Maul, Yoda, Rey en Kylo Ren.

Xbox Scorpio vs PS4 Pro

Het was ook de week waarin Phil Spencer uitspraken deed over de PS4 Pro en de Xbox Scorpio. De Xbox baas gooide sneaky wat shade richting de kant van Sony op wat betreft hun ‘Pro’ console. Volgens Spencer is de PS4 Pro een ‘goede 2016 console’ maar gaat Scorpio de console van de toekomst worden.

AMD corporate vice president Roy Taylor is zo onder indruk van Fallout 4 VR dat hij denkt dat de manier waarop we over VR denken gaat veranderen en dat het een industry-changer is. De beste man probeert de vergelijking te leggen met de manier waarop Sonic en Mario de videogame industrie hebben veranderd.

Dit en nog veel meer bespreken Koos en David tijdens Einde van de Week Vrijdag, check het!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch