Menu Premium
Loading...

EvdWV: Win een reis naar de Gamescom!

24/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is mega komkommertijd waardoor de A4’tjes met nieuws lastig te vullen waren. JJ heeft een moeilijke dag en is voor het eerst sinds tijden niet bepaald enthousiast over de gebeurtenissen van afgelopen week. Gelukkig zit er de Gamescom aan te komen waar we hopelijk nieuwe beelden gaan zien van games die binnenkort uitkomen. Jij kunt daar bij zijn! Kijk daarvoor deze EvdWV: Win een reis naar de Gamescom!

Het eerste nieuwtje is de gecancelde Nintendo Wii U versie van Project Cars. Wat is daar de officiële reden van? In het bericht wordt verwezen naar een nieuwe console van Nintendo waar Project Cars 2 op zou gaan draaien. Zit de Nintendo NX er dan daadwerkelijk aan te komen?

Bethesda heeft in een interview duidelijk gemaakt dat Fallout 4 niet draait om de graphics maar om de levendige wereld. Fallout 3 had natuurlijk ook niet de nieuwste graphics maar blies ons weg met een megalomane wereld en een intense verhaallijn. Wat verwachten Shelly en JJ van Fallout 4? Is het mogelijk om de game te spelen op de Gamescom?

Na een succesvolle treinreis vorig jaar vertrekt ook in 2015 de Tweakers Express naar de Gamescom in Keulen. Heb jij altijd al eens naar de Gamescom gewild? Dan is dit je kans! We hebben namelijk de mogelijkheid gekregen om twee tickets weg te geven. Wil jij één van de gelukkige zijn die mee kan naar de inmiddels uitverkochte Gamescom? Stuur dan even een mailtje naar prijsvraag@gamekings.tv en overtuig Shelly waarom we jou naar de Gamescom moeten sturen! Voor meer informatie over de Tweakers Express kun je hier terecht!

EvdWV: Win een reis naar de Gamescom!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch