Menu Premium
Loading...

EvdWV vanaf Firstlook 2012

05/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag een zeer speciale EvdWV vanaf Firstlook 2012. De gehele beurs wordt vandaag opgebouwd, maar JJ en Dennis lopen alvast langs een aantal leuke stands die nog in opbouw zijn.

Het feest barst morgen los, want dan begint Firstlook 2012. Voor het zo ver is, geven we je alvast een leuke sneakpeek van het grootste game evenement van de Benelux. Terwijl iedereen nu druk bezig is met het opbouwen van de stands, lopen we voor Einde van de Week Vrijdag al gezellig over de beursvloer rond.

Ondanks dat de meeste booths nog niet af zijn, zien sommige er toch al heel tof uit. We lopen bijvoorbeeld even door de Call of Duty: Black Ops 2 stand waar je straks zelf aan de slag kunt met de multiplayer. JJ en Dennis doen even een basketbalwedstijd op de NBA 2K13 stand en ze zien dat Boris zijn koffer al heeft geparkeerd bij XCOM: Enemy Unknown.

De PlayStation booth is ook niet vergeten. Je kunt hier zelf aan de slag met God of War: Ascension en PlayStation All-Stars Battle Royale. Of Dennis zich gaat schminken als Kratos, kun je zien in dit item. Het is je tijd meer dan waard om even langs PlayStation te gaan, aangezien je daar een voucher van 30 dagen gratis PSN Plus kunt ontvangen.

Tenslotte lopen we nog langs de stands van Halo 4, Hitman: Absolution, Logitech, Capcom, Nintendo en EA. Meer dan genoeg reden om EvdWV vanaf Firstlook 2012 te checken.

Mocht je nog een kaartje willen kopen, dan kun je als je opschiet misschien nog een kaartje voor de zondag scoren. Mochten alle kaartjes al weg zijn, dan betekent het niet dat je er niet bij kunt zijn. Vanaf 15:00 uur kun je ‘vier uur kaartjes’ kopen. Hiermee kun je van 15:00 tot 19:00 toch nog vier uur op Firstlook 2012 aanwezig zijn. Gaat dat ook niet lukken, dan kun je het hele weekend Firstlook 2012 live volgen op Gamekings.tv! We zien jou dus zaterdag en zondag in de Jaarbeurs te Utrecht!

EvdWV vanaf Firstlook 2012

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch