Menu Premium
Loading...

EvdWV vanaf de beursvloer van Firstlook 2014

10/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rechtstreeks vanuit de jaarbeurs in Utrecht presenteren Pascal en Dominique Einde van de Week Vrijdag. De beurs wordt op dit moment nog met man en macht opgebouwd. Pascal en Dominique lopen door de “ruines” van alle stands. Als jij dadelijk rondloopt op de beurs, merk je daar helemaal niks van.

De mannen lopen een rondje op de beurs om je alvast een sneak-peek van de stands op de beurs te geven. Zo laten ze de ingang van de beurs zien, lopen ze door naar de stand van The Evil Within, vervolgens naar die van PlayStation, de Gamekings-stand en door naar de theaterzaal. De theatherzaal is ook dit jaar goed gevuld met allerlei previews van ontwikkelaars. Check de officiƫle Firstlook 2014 website of download de Firstlook App om op de hoogte te blijven van het programma. Daar check je niet alleen het programma van het theater, maar ook van het hoofdpodium. Dat zijn natuurlijk niet alle stand die ze bezoeken, zo komen ook langs de stands van Ubisoft, Coolermaster, Alternate, Asus, 2K Games, MSI en Nintendo.

Ben jij nu nog steeds niet in het bezit van een kaartje op een van de twee dagen? Ook daar hebben we een oplossing voor: Kom op de desbetreffende dag naar Firstlook, want vanaf 15:00 kun je namelijk aan de deur 4-uur kaartjes scoren. Check de website voor meer informatie.

EvdWV vanaf de beursvloer van Firstlook 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch