Menu Premium
Loading...

EvdWV over Twitch, Fortnite & Call of Duty Black Ops 4

11/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn aangekomen bij het einde van de tweede week van 2019. Iedereen is ondertussen alweer een beetje gewend aan het dagelijkse ritme, in plaats van elke dag aan de zuip te gaan. Ook hebben wij deze week weer een hoop nieuwtjes voor jullie in de aanbieding. Zo hebben wij volgens verschillende bronnen vernomen dat de streaming business hard aan het veranderen is. Ook zijn er veranderingen te zien in het Fortnite. Koos en Daan gaan alles even met je doornemen. Schuif daarom lekker aan, ga er goed voor zitten en luister lekker mee naar wat de mannen op deze eind van de week vrijdag allemaal te zeggen hebben.

Twitch streamers stappen over?

Uit recente onderzoeken is gebleken dat Twitch de laatste tijd steeds minder streamers aantrekt. Zo kiezen ze er tegenwoordig voor om liever over te stappen naar de concurrenten zoals Facebook en YouTube. Beide platformen hebben een 20%+ stijging gezien als het gaan om actieve streamers. Wat hier precies gebeurd is weten wij ook niet zeker. Het platform van Microsoft genaamd Mixer ziet daarin tegen wel een daling als het gaat om actieve streamers.

Het eind van Fortnite?

Fortnite is in de laatste maanden van 2018 aardig gedaald in kijkers als het gaan om streams en video’s. Zo zien we dat mensen na zeker ander half jaar toch wel zin hebben in iets anders. Ook andere battle Royale competitor PUBG blijft verder dalen dan te voren. Misschien moet Ninja weer even een andere rapper uit de scene opbellen om weer wat hype te creëren rond deze game. Gelukkig blijft de laatste in de reeks, Call of Duty Blackout wél groeien op Twitch. Zo staat het vaak op nummer 2 in de lijst van meest bekeken games, vlak achter League of Legends. Zijn mensen Fortnite dan eindelijk beu aan het raken? Wat denken jullie? Laat het ons zeker even weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch