Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met PSN, Command & Conquer en Squadron 42

12/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend was het allerdikste festival van de Benelux weer in de Jaarbeurs Utrecht, we hebben het hier natuurlijk over Firstlook Festival. Wij hebben het afgelopen weekend met bloed, zweet en tranen, keihard lopen zwoegen om voor jullie een dik evenement neer te zetten. Daarom zijn wij nu toch echt toe aan een lekker weekendje ontspannen en relaxen. Zeker omdat er nu weer lekker een aantal grote nieuwe titels klaar staat om van te genieten. (Je kunt JJ al bijna horen schreeuwen, omdat hij thuis weer dood is gegaan met Call of Duty: Black Ops 4.) Gooi daarom lekker die beentjes omhoog en trek een koud pilsje uit de vriezer want het is tijd voor ‘Einde van de Week Vrijdag met PSN, Command & Conquer en Squadron 42’.

PlayStation username veranderen

Het heeft even een flinke tijd moeten duren, maar PlayStation heeft eindelijk laten weten dat je binnenkort je username van je PSN account kunt veranderen. Op de Xbox had je hier al veel langer de mogelijkheid voor. Dit kost je alleen wel 800 gamerpoints om te veranderen. Dit is natuurlijk een belachelijke prijs. Dit komt neer op €10,- om alleen je naam te veranderen, dit is meer dan een heel maandabonnement. Op de PlayStation zal de eerste naamverandering gratis zijn, de tweede keer zal het uitkomen op ongeveer €9,11.

Beleef de ruimte vanuit je woonkamer met Squadron 42

Ook hebben we deze week een hele vette trailer online zien komen, namelijk Squadron 42. Veel mensen kennen de game Star Citizen wel, de Massive Multiplayer Online game die zich in de ruimte afspeelt? Ja die ene, die al sinds 2011 in productie is gegaan. De makers van Star Citizen hebben een trailer vrijgegeven van de nieuwe single player game mode van Star Citizen: Squadron 42. In de trailer komen we een aantal hele bekende acteurs tegen. Denk hierbij aan Mark Hamill, Gary Oldman, John Rhys-Davies, Mark Strong, Gillian Anderson, Ben Mendelsohn en Andy Serkis. Wat vinden jullie van deze intense trailer? Zijn jullie benieuwd naar wat deze game gaat brengen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch