Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met Destiny 3, Battlefield V & Super Smash Bros. Ultimate

26/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De dag is dan eindelijk aangebroken. Het heeft maanden, jaren geduurd totdat jullie allemaal aan de slag konden gaan met Red Dead Redemption 2. Heel de wereld staat compleet op z’n kop. Overal door het land stonden mensen in de rij om een mooi exemplaar van deze game in hun bezit te krijgen. De hoogste cijfers ooit vliegen ons om de oren. Gelukkig is het vrijdag en kun je lekker lang het weekend tegemoet gaan. Heb jij het spel al in huis gehaald? Trek je cowboy boots dan maar aan, yeehaw! Geniet lekker van een koud pilsje en Einde van de Week Vrijdag met Destiny 3, Battlefield V & Super Smash Bros. Ultimate.

Bungie komt met Destiny 3

Als we ‘AnonTheNine’, de bekende Destiny leaker mogen geloven, dan is Bungie nu al flink bezig met het maken van Destiny 3. Destiny 3 zal zich hoogstwaarschijnlijk gaan afspelen op Europa, de maan van Jupiter. Dit is reeds gezien in de concept art van Bungie. Volgens hem zal Destiny 3 zich ook meer gaan focussen op de Role Playing Game elementen. De game zal dus meer hardcore worden in tegenstelling tot Destiny 2, die nog redelijk casual gespeeld kan worden.

Nieuwe characters geleaked

Nog meer nieuws is vrijgekomen deze week. Het gaat hier om een leak van de grootste Nintendo game van dit najaar, Super Smash Bros. Ultimate. Blijkbaar zijn er zeven nieuwe characters gelekt voor de game. Het gaat hier om de volgende namen: Shadow the Hedgehog van de Sonic series, Ken van Street Fighter, Isaac van Golden Sun, Geno van Super Mario RPG, Chorus Kids van Rhythm Heaven, Banjo-Kazooie en Mach Rider. Of dit allemaal daadwerkelijk waar gaat zijn, zullen we nog even moeten afwachten. Heb jij al zin in Super Smash Bros. Ultimate? Welke character van dit lijstje voelt voor jou aan als een echte vernieuwing? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch