Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag prijsvragen mania, Days Gone & Red Dead Redemption 2 week

19/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hallo allemaal, wat fijn dat jullie er bij zijn! Misschien ligt het aan ons, maar de weken vliegen echt letterlijk voorbij. Een paar dagen geleden kon je nog in je blote bast in de tuin liggen zonnen, nu begint het alweer bijna te vriezen. Maar niet getreurd, de dikste releases staan alweer voor de deur. Zo hebben wij vandaag de splinternieuwe Soulcalibur VI binnen gekregen. En niemand minder dan mister arcade fighter himself, aka Steven, is weer bij ons langs gekomen om hier samen met Skate een keiharde review van te maken. Zit jouw fightstick ook nog onder een dikke laag stof? Trek hem dan gauw uit de gast want het is tijd om te button mashen in Einde van de Week Vrijdag prijsvragen mania, Days Gone & Red Dead Redemption 2 week.

Days Gone? Days added!

Het zal de echte liefhebbers van het zombie genre waarschijnlijk niet ontgaan zijn, de zombie game Days Gone. De game waarin je praktisch het gevoel kunt krijgen alsof je Daryl Dixon uit The Walking Dead bent. Je kunt lekker met je motor rondcruisen in Noord-West Amerika. De reden dat deze game is uitgesteld zal wel te maken hebben met het feit dat de grote namen zoals Metro Exodus, Anthem en Crackdown 3 ook rond februari 2019 zullen worden gereleased. Helaas is voor de liefhebbers de game nu uitgesteld tot 26 april 2019.

Wie is de beste Soulcalibur VI speler?

Wij hebben deze week lekker de mogelijkheid om tweemaal de game Soulcalibur VI en wat leuke goodies weg te geven! Wil jij nou kans maken op één van deze twee exemplaren? Mail dan naar redactie@gamekings.tv en vertel ons waarom jij nou zo erg deze game verdient. Vermeld wel nog even in de header dat het om de Soulcalibur VI prijsvraag gaat. Wie weet ben jij straks wel de nieuwe eigenaar van deze hele vette nieuwe fighting game. Ook gaan we een exemplaar weggeven via Instagram, dus hou die ook zeker in de gaten!

View this post on Instagram

Zin om een potje te vechten? Dat kan! Volg ons op Instagram en tag iemand met wie jij Soulcalibur VI zou willen spelen. Dan maak jij kans op Soulcalibur VI voor de Xbox One inclusief vette goodies! ?? . . . . . #Gamekings #Soulcalibur #Soulcalibur6 #SoulcaliburVI #Xbox #XboxOne #Games #Gaming #Videogames #FightingGame #Giveaway

A post shared by Gamekings (@gamekings) on

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch