Menu Premium
Loading...

EvdWV over Red Dead Redemption 2, 500 miljoen PlayStations & een prijsvraag!

10/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes, het is eindelijk weer vrijdag. De vooravond van het weekend en wat is er nou fijner dan even lekker achterover zitten en het grote nieuws van de afgelopen week doornemen. Niks toch? Ga zitten dan en druk op play.

Red Dead Redemption 2 gameplay trailer

We kunnen er uiteraard niet omheen, gisteren dropte Rockstar Games een overweldigende brute trailer van Red Dead Redemption 2. De meningen van JJ, Jelle en Koos had je natuurlijk al gehoord, maar die van Kevin nog niet. De jonge technische God laat zijn licht schijnen op het wilde westen en moet haast natuurlijk wel onder de indruk zijn, of toch niet?

Xbox koopt Obsidian als nieuwe game studio

Dan was daar ineens een gerucht, een belangrijk gerucht dat wel. Zoals we van de afgelopen E3 hebben geleerd is Microsoft flink wat studio’s aan het opkopen, ze hebben immers games nodig (toch Kevin? *wink wink*). Na Playground Games, Compulsion Games, Undead Labs en Ninja Theory zou Xbox nu zijn pijlen hebben gericht op Obsidian. Deze studio staat onder andere bekend om de Knights of the Old Republic serie, die vette Star Wars game toen Star Wars games nog cool waren.

PlayStation heeft 500 miljoen consoles verkocht

Het was reden voor een feestje deze week want Sony PlayStation heeft maar liefst 500 miljoen consoles verkocht, een gigantisch aantal natuurlijk. Maar, hun grootste succes boekten ze alweer flink wat jaren geleden met de PlayStation 2 wat nog steeds de bestverkochte console aller tijden is. Om dit te vieren brengt Sony een limited edition 2TB PS4 Pro uit in een transparant blauwe kleur. Gaaf toch? Ja toch, niet dan?

Win een VIP reis naar Gamescom met ASUS ROG

Er is niks leukers dan prijzen winnen en daarom geven wij in totaal vier kaarten weg om in stijl naar Gamescom af te reizen in Keulen Duitsland. Samen met ASUS ROG stap je in een luxe partybus waar je samen met verschillende YouTubers en streamers afreist naar deze gigantische gamebeurs. Winnen? Check dan even de onderstaande posts. Succes!

Wij mogen 2 VIP kaarten weggeven voor een epische trip met de ASUS ROG partybus naar #Gamescom. Je reist met o.a. Yarasky, Koenz, MSSH en een DJ aan boord af naar Keulen waar je ook op Gamescom een VIP treatment krijgt van ROG. Winnen? TAG hieronder met wie je hier naar toe zou willen gaan! ?

A post shared by Gamekings (@gamekings) on

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch