Menu Premium
Loading...

EvdWV over Wrath, geen EA op E3 en Rage 2

08/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is gearriveerd en dat kan maar één ding betekenen: een nieuwe Einde van de Week Vrijdag video! Ook deze week zijn er natuurlijk wat opvallende nieuwtjes en die gaan Koos en Jelle even lekker met jullie doornemen. Dus pak een banaan, ga zitten en geniet van de video.

Wordt een lege E3 zo

Sony heeft al enige tijd geleden de melding gedaan dat zij niet aanwezig gaan zijn voor E3. Dat zuigt al flink, maar nu heeft EA ook gemeld dat ze dit jaar wat de persconferentie betreft, gaan overslaan. Zijn toch twee van de grootste persconferenties die er dit keer niet bijzijn. Zitten we dus toch in een overgangsjaar? Gaat de E3 in 2020 de aankondigen bevatten van de nieuwe console generatie en bespaart iedereen zijn kruid daarvoor? Het kan er anderszins natuurlijk ook mee te maken hebben dat EA nogalveel kritiek heeft gekregen voor hun praktijken in de laatste jaren. Denk aan de ellende rond Battlefield V, de fut packs in FIFA 19 en onlangs nog Anthem. Met de huidige stemming binnen de community zou het wel te begrijpen zijn dat EA de E3 langs zich laat gaan.

Maar er komen ook coole dingen aan

3D Realms is bijvoorbeeld terug met een nieuwe shooter gebouwd op de oude Quake Engine. De studio die verantwoordelijk is geweest voor games als Duke Nukem en Wolfenstein 3D gaan nu echt terug naar hun roots met Wrath: Aeon of Ruin. De eerste indruk van het spel lijkt het idee te geven dat je een twintig jaar oud spel ziet, maar dit is juist de bedoeling. Een retro shooter maar dan voor vandaag de dag. Dit is niet de enige shooter die wat nieuws heeft tonen. Rage 2 knalt binnen met een nieuwe trailer. Hierin staat het geweld wat jouw karakter kan aanrichten centraal. Daarnaast zijn er geruchten voor een Halo release op de PC en een mogelijke releasedate voor Ghost of Tsushima.

Dus drukken op die video en laat weten in de comments wat je van het nieuws vind.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch