Menu Premium
Loading...

EvdWV over Wolfenstein: The New Order en Gran Turismo 6

10/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel het weer nog niet echt op zijn best is en je daar niet vrolijk van kunt worden, is er wel iets anders waar je vrolijk van kunt worden. De werkweek is namelijk voorbij. En je weet wat dat betekent, toch? Tuurlijk wel, het is tijd voor weekend! Je kunt een weekend natuurlijk niet volledig beginnen voordat je een spiksplinternieuwe Einde van de Week Vrijdag hebt kunnen checken. Speciaal voor jou staat er dan ook een super splinternieuwe Einde van de Week Vrijdag klaar. Dus kijk maar snel naar EvdWV over Wolfenstein: The New Order en Gran Turismo 6 nu hij nog warm uit de oven is.

Welk nieuws heeft ons de afgelopen week bezig gehouden en wat gaat jou dit weekend bezig houden, je hoort het allemaal in deze Einde van de Week Vrijdag. Allereerst lijkt er een (tijdelijke) verschuiving plaats te vinden in de MMO community. De nodige gamers zijn weggegaan bij World of Warcraft. Zou Blizzard deze gamers terug kunnen vangen bij hun volgende project en waarom zijn deze gamers weggegaan? Ook is er nieuws over de Wii U en, zoals wel vaker de laatste tijd, is het geen positief nieuws voor Nintendo. EA heeft aangegeven niet langer games uit te brengen op de Wii U met de Frostbite 3 Engine.

Verder krijg je zoals je gewend bent van Einde van de Week Vrijdag nog veel meer informatie en ook de trailer kon niet uitblijven. Die is deze keer van Wolfenstein: The New Order. Zo kun je verder nog nieuws verwachten van onder andere de PlayStation 4, Gran Turismo 6 en alles daar omheen.

Wat ga je doen nadat je Einde van de Week Vrijdag hebt gekeken? Ga je die bijzondere game uitspelen of ga je de kroeg in? Je wil in de kroeg wel up-to-date zijn over alles en nog wat natuurlijk. Daarom kijk je eerst EvdWV over Wolfenstein: The New Order en Gran Turismo 6.

EvdWV over Wolfenstein: The New Order en Gran Turismo 6

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch