Menu Premium
Loading...

EvdWV over Uncharted 4 en Call of Duty

22/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hij is terug hoor! Onze Skate the Great en hij is bij JJ aan tafel aangeschoven om het nieuws door te nemen. Vlak voordat de heren gingen zitten, kregen we nog een last-minute nieuwsbericht binnen waar we deze Einde van de Week Vrijdag mee aftrappen.

Dit nieuwtje gaat over de maker van de Oculus Rift. Recentelijk heeft hij een proces in z’n face gedrukt gekregen door het bedrijf Total Recall Technologies, omdat hij de Oculus ontworpen zou hebben terwijl hij nog voor dat bedrijf werkzaam was. Daarnaast hebben we het over Naughty Dog’s Uncharted 4: A Thief’s End. Er is namelijk nieuws naar buiten gekomen, iets wat de subtitel van de game al suggereert. Het is echter de vraag of Sony hiermee akkoord zal gaan…

Verder hebben we het over wat de volgende stap van Activision gaat zijn betreffende de Call of Duty-franchise. JJ heeft in ieder geval wel een suggestie! Ook is Skate erg onder de indruk van een Destiny-speler, die drie-tegen-één speelt en op wonderbaarlijke wijze weet te winnen!

Een lekker volle Einde van de Week Vrijdag dus! Vergeet trouwens niet om 16:00 de livestream te kijken, maar check eerst dit item!

EvdWV over Uncharted 4 en Call of Duty

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch