Menu Premium
Loading...

EvdWV over uitstel, Alienware 15 en Gamer’s Heaven

13/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week is bijna ten einde en Shelly en JJ hebben wat leuke onderwerpen om te bespreken aan de tafel. Check deze EvdWV over uitstel, demo’s en Gamer’s Heaven met deze keer ook een speciale Top 5 van JJ.

Zoals velen met een Xbox One misschien al gezien hebben, is deze week Dragon Age: Inquisition gratis speelbaar voor 6 uur. Zo kunnen spelers eerst de game uitproberen, om hem daarna voor een verzacht prijsje in huis te halen.

Verder praten Shelly en JJ over de Free-to-Play industrie en hoe deze verkoopstrategie games kan beïnvloeden. Er is namelijk een teaser uitgekomen voor de nieuwe IP  “Project Bluestreak” van onder andere Cliff Bleszinski en Arjan Brussee. Deze game gaat Free-to-Play worden en Shelly en JJ vragen zich af of de kwaliteit hierdoor beïnvloed wordt.

Ook waren er wat teleurstellende berichten over het uitstel van Project CARS en Uncharted 4: A Thief’s End. Is het vandaag de dag nog wel handig voor developers om release data uit te geven, want games worden steeds minder gepreordered. Nintendo, om maar een voorbeeld te noemen, kondigt vaak games aan die dan al best wel snel op de markt verschijnen. Moet de rest van de games industrie dit voorbeeld volgen?

En natuurlijk hebben we het ook even over ons eigen “Gamer’s Heaven”, wat we volgend weekend in de Media Markt in Rotterdam zullen houden. Het is helemaal gratis en we hebben echt wat vette games voor je om te checken.

Voor al dit en meer, check deze video en alvast een chill weekend gewenst!
EvdWV over uitstel, demo’s en Gamer’s Heaven

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch