Menu Premium
Loading...

EVDWV over Tomb Raider en Assassin’s Creed IV: Black Flag

26/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een prachtige week met volop zon, en gezien de vakantie genoeg tijd om te gamen, is het natuurlijk tijd om af te sluiten met Einde van de Week Vrijdag, die deze week bomvol met nieuws zit. Dennis en Martin zitten deze keer samen in de studio voor EVDWV over Tomb Raider en Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Nadat Microsoft naar aanleiding van al het commentaar een heleboel aanpassing aan hun Xbox One-beleid heeft doorgevoerd, komen ze nu ook naar buiten met hun indiebeleid. Waar dit bij Sony al een hele tijd bekend is, had Microsoft, die juist beloofde veel voor indies te gaan doen, hier nog niks over gezegd. Tot afgelopen week. Wat hun nieuwe beleid precies inhoudt, dat hoor je van Martin en Dennis.

Ubisoft heeft een trailer online gezet met maar liefst dertien minuten lang nieuwe gameplaybeelden van Assassin’s Creed IV: Black Flag, waarin we worden meegenomen door de prachtige wateren en eilanden van het Caribisch gebied. Dennis was tot nog toe niet heel erg enthousiast over de game, maar is het na het zien van deze beelden veranderd?

Ook Activision komt aan bod, want verschillende ontwikkelaars van de Treyarch studio zijn met de dood bedreigd na een PC-patch voor Call of Duty: Black Ops II. Door de patch werden verschillende wapens een tikje aangepast, en daar waren een aantal gamers het blijkbaar absoluut niet mee eens.

Is Dennis’ mening na het zien van de nieuwe beelden van Black Flag veranderd? En hoe denken Dennis en Martin over de doodsbedreigingen richting de Treyarch-medewerkers? Naast nog veel meer nieuws, ga je het zien in EVDWV over Microsoft en Assassin’s Creed IV: Black Flag.

EVDWV over Tomb Raider en Assassin's Creed IV: Black Flag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch