Menu Premium
Loading...

EvdWV over The Elder Scrolls Online en Nintendo Direct

25/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel de tijd in een werkweek nooit snel genoeg voorbij kan vliegen, is deze week voorbijgegaan in een zucht. Na lekker thuis te zijn gekomen en je plek achter jouw PC te hebben gevonden, kan het weekend echt gaan beginnen. Dat alles kan natuurlijk niet zonder een goede afsluiting van de week. Daarom is het méér dan de hoogste tijd om daar aan te beginnen met, hoe kan het ook anders, een gloednieuwe EvdWV over The Elder Scrolls Online en Nintendo Direct.

Waar Martin onze prijsvraag-mus en Jelle vorige week nog aangaven dat zij zichzelf wel beschouwden als de personificatie van vrijdag, zijn ze deze week snoeihard onttroond. Dit keer zit er namelijk vers bloed in de studio. Skate en Simon nemen het stokje deze week over. Samen gaan ze je alles vertellen over de nieuwtjes van de afgelopen week. Simon heeft er zin in en begint vol enthousiasme. Zo gaat Simon je zijn expertise laten zien over de wondere wereld van de MMO’s, houdt Skate een preek over taalgebruik en komt er een lijstje langs van de nieuwe games die Nintendo voor je in petto heeft. Het is een propvol programma, met allesbehalve een tekort aan humor.

Oh ja, één tip. Wanneer je wil voorkomen dat je scherm onder de hete koffie, cola of andere versnaperingen gaat zitten, dan wordt je aangeraden op dat pauze knopje in de hoek te drukken voor je wat drinkt. Just saying. Zodra je jouw drinken klaar hebt staan, je lachspieren hebt opgewarmd en klaar bent om een half uur lang lekker de week af te sluiten, dan moet je zeker niet langer wachten en deze EvdWV over The Elder Scrolls Online en Nintendo Direct kijken!

 

EvdWV over The Elder Scrolls Online en Nintendo Direct

EvdWV over Elder Scrolls Online en Wii U Direct
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch