Menu Premium
Loading...

EvdWV over Monster Hunter 3 Ultimate en Luigi’s Mansion 2

15/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week is voorbij, het zit erop, het is tijd voor weekend. En wie om deze beter in te luiden dan Jelle en Steven. Dat gaan ze dus ook doen in EvdWV over Monster Hunter 3 Ultimate en Luigi’s Mansion 2.

Het brand op de lippen van Jelle en Steven, er staat namelijk veel te gebeuren rondom Bethesda’s pareltje: The Elder Scrolls Online. Wat ze er over kwijt mogen, gaan ze met je delen. Ook zijn er beelden gelekt van een nieuwe Star Wars game. Deze is echter nog niet aangekondigd. Nu Disney de franchise heeft gekocht en aan het inventariseren is geslagen, kan dit gezien worden als een last resort voor de ontwikkelaar van Star Wars First Assault, want zo heet de game, om niet in de vergetelheid te raken.

In Einde van de Week Vrijdag komt er ook altijd een trailer voorbij en deze keer is het de Opening Cinematic van Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U. Steven vindt vooral de gameplay van deze serie vet, Jelle ziet de game meer als een rustmoment, hij relaxt liever bij het kampvuur met een kippenbout in zijn handen.

Drakengard 3 is aangekondigd als PlayStation 3 exclusive game. Deze game kwam eigenlijk uit het niets opzetten, niemand zag hem echt aankomen, maar betekent dat ook dat ze hier niet op zitten te wachten?

Waar iedereen sowieso wel op zit te wachten zijn de prijsvragen en die hebben we deze keer genoeg in Einde van de Week Vrijdag, maar liefst twee. Heb jij altijd al jouw journalisten pet op willen zetten en je tussen de gamejournalisten willen scharen? Volgende week is het Luigi’s Mansion 2 persevent in Amsterdam en jij kan erbij zijn. Super dope als je helemaal gek bent op de man met het groene petje, of als je een gamejournalist in spé bent natuurlijk.

De tweede prijsvraag sluit aan bij een trend die sinds het begin der tijden niet is weg te slaan uit gameland. De lelijke game T-shirt trend. Monster Hunter 3 Ultimate lijkt deze trend te breken met hun t-shirts, best vet om die te hebben dus. Daarvoor moet je wel eerst even een zeer moeilijke vraag beantwoorden, zoals je gewend bent van ons.

Het is vrijdag, het einde van de week, geniet van je weekend, maar begin hem eerst met een EvdWV over Monster Hunter 3 Ultimate en Luigi’s Mansion 2.

EvdWV over Monster Hunter 3 Ultimate en Luigi's Mansion 2

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch