Menu Premium
Loading...

EvdWV over SimCity en Thief 4

08/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een week vol zon, warmte en heerlijkheid zien we een weekend tegemoet met weer waar we eigenlijk helemaal niet op zitten te wachten. Terwijl iedereen zijn korte broeken, zonnebrillen en barbecues van de zolder had getoverd, houdt het weekend er hele andere plannen op na. Sneeuw, ijzel, kou en dat terwijl de lente om de hoek staat. Gelukkig zijn Dominique en Dennis er voor je om het weekend iets op te vrolijken in EvdWV over SimCity en Thief 4.

Deze week is de nieuwe SimCity uitgekomen en dat ging niet zonder slag of stoot. Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat je voor deze game altijd online moet zijn. Omdat de game zo goed ontvangen is, en dus iedereen massaal de game wilde spelen, heeft dat tot gevolg gehad dat de servers het niet aan konden. Veel mensen hebben dus nog weinig van de game kunnen zien.

Het is lang stil geweest rond misschien wel dé stealth game aller tijden: Thief. Door velen wordt deze games vandaag de dag nog steeds bejubeld als de beste game in het genre en dat is knap voor een serie die al bijna tien jaar geen nieuw deel meer heeft gezien, op een remake voor de mobiel na dan. Er zijn wat screenshots naar buiten gebracht en tot nu toe is de game bevestigd voor de PlayStation 4 en de PC.

Ook deze Einde van de Week Vrijdag is niet compleet zonder een vetter trailer. God of War: Ascension, die volgende week zijn release ziet, heeft een multiplayer trailer naar buiten gebracht. In deze trailer is te zien hoe je waves van vijanden te lijf kan gaan in co-op mode. Verder hebben de heren nog een prijsvraag en dragen ze voor de verandering eens een helm. Check snel EvdWV over Sim City en Thief 4.

EvdWV over SimCity en Thief 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch