Menu Premium
Loading...

EvdWV over Far Cry 5 & Red Dead Redemption 2

26/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heel Nederland zit in de zon, maar hardcore strijders David en Koos zitten weer op de rode chesterfield om je het nieuws te brengen. Er wordt namelijk flink  wat gelekt en geteased de laatste dagen. Zo zijn er nieuwe screenshots van het langverwachte en uitgestelde Red Dead Redemption 2 en een teaser van Far Cry 5. Naast games is er grootser nieuws dan ooit, want Gamekings seizoen 18, gaat vanavond van start om 22.00u op Spike TV. Seizoen 18 alweer, dat betekent dat we volwassen zijn. Oh Yeah!! Laat de bazen met een korte broek je door je zonnesteek begeleiden in Einde van de week vrijdag over Red Dead Redemption 2.

Cowboys, paarden, guns en treinen in Red Dead Redemption 2

Het wachten op nieuwe Rockstar releases is altijd een periode van veel teleurstelling. Ze stellen het uitstellen graag uit, om vervolgens weer uit te stellen. Gelukkig weten ze altijd wel een prachtgame te leveren. De screenshots van Red Dead Redemption 2 zien er ook weer behoorlijk appetijtelijk uit. Cowboys, paarden, guns, treinen en meer van die Wild West lekkernijen zwermen rond over het internet. Helaas moeten we een half jaartje langer wachten, omdat ze de game nog willen oppoetsen voor de release. Kan jij ook niet wachten tot je banken kan beroven met je gun-slingende possé?

Far Cry 5 reveal

Gelukkig is Red Dead Redemption 2 niet de enige titel die er veelbelovend uitziet, want Far cry heeft door middel van een teaser laten weten dat er een nieuw deel aankomt. In Deel 5 van de serie kan je kogels voeren aan een gelovige sekte in Hope County. Naast de teaser is er ook box art te bekijken. Kom kijken hoe nice het er allemaal uitziet.

Stap even uit het zwembad, of laat dat kippetje nog even doorgaren op de barbecue en zoek verkoeling in de donkere studio met David en Koos in Einde van de week vrijdag over Red Dead Redemption 2.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch