Menu Premium
Loading...

EvdWV over Project Titan en Sonic: Lost World

31/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis heeft een heftig weekend voor de boeg met veel bier en modder, maar toch heeft hij nog even tijd weten te maken om Einde van de Week Vrijdag voor je te doen. Ook Martin is er helemaal klaar voor, al weet hij niet meer wat hij ook alweer in het weekend zou gaan doen. En dit keer hebben Dennis en Martin niet alleen nieuws voor je, maar hebben ze ook nog een speciale prijsuitreiking. Benieuwd wat dat mag zijn? Dan check je natuurlijk EvdWV over Project Titan en Sonic: Lost World.

Blizzard heeft een tijdje geleden al aangekondigd bezig te zijn met een ‘geheim project’, genaamd Project Titan. We zijn natuurlijk op de redactie ontzettend benieuwd wat dit project nou precies inhoudt, maar helaas blijft de game nog in nevelen gehuld. Wat we nu wel weten, is wanneer de game waarschijnlijk uit gaat komen. Maar of we daar nou zo gelukkig van worden…

Dennis heeft een trailer gevonden, en wel van Sonic Lost World. Zelf is hij er super enthousiast over, maar kan Martin deze trailer ook waarderen?

Curiosity, het sociale experiment van Peter Molyneux, is deze week tot een einde gekomen. Een achttienjarige Schot downloadde de game een uurtje voordat hij ‘m daadwerkelijk heeft weten ‘uit te spelen’ en gaat er vandoor met de hoofdprijs.

En dan is er de prijsuitreiking waar we het al over hadden, want we hebben deze week nog niemand blij gemaakt met het unieke ‘Ik kijk #Gamekings’ t-shirt. Dat moet natuurlijk wel gebeuren. Martin heeft de beste foto’s al even uitgekozen en kiest met Dennis een winnaar uit. Wie dat gaat worden? Dat zie je in EvdWV over Project Titan en Sonic: Lost World.

EvdWV over Project Titan en Sonic: Lost World

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch