Menu Premium
Loading...

EvdWV over Project CARS en Grand Theft Auto V

04/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze tropische dag kan natuurlijk niets anders betekenen dan een lekker koud drankje, een dikke barbecue en een nieuwe Einde van de Week Vrijdag! Skate en David zitten voor je klaar om het laatste nieuws met je door te nemen, terwijl de zon zorgt voor nog hogere tropische temperaturen in de warme studio. Toch zijn David en Skate in staat om een heerlijke Einde van de Week Vrijdag op te nemen, waarin van alles besproken wordt. Check dus EvdWV over Project CARS en Grand Theft Auto V!

Het was deze week een redelijk bewogen week wat gamegerelateerd nieuws betreft. Het opmerkelijkste van deze week is misschien wel dat Lindsay Lohan heeft besloten om Rockstar Games aan te klagen, omdat zij onrechtvaardig zou zijn gebruikt als personage in Grand Theft Auto V. Zij heeft hier namelijk geen toestemming voor gegeven. Deze week kwamen er ook twee nieuwe trailers uit van Project CARS om te vieren dat de game onder de vlag van Namco Bandai wordt uitgegeven. De trailers waren echter een stuk indrukwekkender dan het nieuws zelf, want in de trailers zou het gaan om in-game footage. We zijn het er waarschijnlijk allemaal over eens dat als dit gameplay is, dat we dan eind dit jaar waarschijnlijk alleen al vanwege de graphics zwaar gaan racen met Project CARS. Zien Skate en David het ook zo? Of zien zij ook nog gevaren voor deze game? Je ziet het in EvdWV over Project CARS en Grand Theft Auto V.

Aangezien Dennis op vakantie is, zag Skate de mogelijkheid om een Top 5 te doen over zijn favoriete hip-hop albums. Skate wilde deze Top 5 eigenlijk al eerder doen, maar Dennis was het eigenlijk niet eens met deze keuze. Skate ziet zijn kans nu schoon en doet ‘m alsnog. Ben jij benieuwd naar zijn Top 5 en wil je op de hoogte blijven van al het laatste gamegerelateerde nieuws? Check dan deze EvdWV over Project Cars en Grand Theft Auto V.

EvdWV over Project CARS en Grand Theft Auto V

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch