Menu Premium
Loading...

EvdWV over pensionering Reggie Fils-Aime, Black Ops 4 en The Division 2

22/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat een heerlijk weekend zit er aan te komen. 15+ graden en een fijne zon. Eigenlijk niet echt weer om binnen te gaan zitten gamen. Maar goed, het is onze baan. Hebben we zelf voor gekozen en om een uur of 17:00 is de zon toch al weg. Dus fuck it, we janken de console of de PC gewoon weer aan de komende dagen. Deze editie van Einde van de Week Vrijdag is alvast een heerlijke opwarmer voor de zaterdag en zondag.

The ‘Reginator’ gaat met pensioen. We gaan hem missen

We beginnen lekker zonnig met een prijsvraag waarin we in samenwerking met CoolBlue een dikke G935 headset van Logitech weggeven. Iedereen mag meedoen, dus pak je kans. Daarna zakt de sfeer wat af naar naar licht melancholisch tot ronduit depressief. Melancholisch worden we van het plotselinge pensioen van de ‘Reginator’. 15 jaar heeft deze letterlijk grote man van Nintendo Amerika, Reggie Fils-Aime, alles gegeven voor de goede zaak. En met succes denken JJ en Koos. Zij blikken terug op de bewogen carrière van Reggie. Depressief wordt het als de twee het helaas weer over nieuwe massa ontslagen moeten hebben. Twee grote publishers voelen zich helaas genoodzaakt flink wat mensen op straat te zetten.

The Division 2 en Black Ops IIII komen beide mer een live action trailer. Welke is het tofst?

Aan het einde van Einde van de Week Vrijdag is er gelukkig weer ruimte voor tof nieuws. Zoals de live action trailers van The Division 2 en Call of Duty Black Ops IIII, The Grand Heist. Welke van de twee trailers vinden Koos en JJ het sterkst en waarom?

De werkweek zit er (voor de meesten) op. Doe de benen daarom op tafel, pak wat te drinken plus een fijne snack en chill even lekker het weekend in met deze editie van Einde van de Week Vrijdag.

 

View this post on Instagram

 

Bam! Wij geven deze Logitech G935 gaming headset weg in samenwerking met @coolblue. Vandaag ga je voor Sinterklaas spelen, tag hieronder jouw vriend die echt toe is aan een nieuwe sicke headset! Succes! ?

A post shared by Gamekings (@gamekings) on

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch