Menu Premium
Loading...

EvdWV over Nintendo Direct en Far Cry 3: Blood Dragon

19/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week is voorbij gevlogen, het weekend staat voor de deur en die gaan Jelle en Dennis inluiden in deze Einde van de Week Vrijdag over Nintendo Direct en Far Cry 3: Blood Dragon. Dit doen ze trouwens met petjes op. Vandaag is dan ook de officieuze Pettendag en dat maakt deze Einde van de Week daarom de Einde van de Week Pettendag.

Nintendo heeft zo nu en dan een presentatie op het internet met daarin de nieuwste ontwikkelingen van hun platformen. Dit heet Nintendo Direct en deze keer was de Nintendo 3DS aan de beurt, waarvan ze een hoop informatie hebben vrijgegeven.

Er komen zoals we al wisten een aantal nieuwe Mario games uit voor deze handheld. Yoshi’s Island krijgt bijvoorbeeld een vervolg, Mario en Luigi komen met een nieuwe RPG, en daarnaast kunnen we ook Mario Golf Tour en Mario Party dit jaar gaan verwachten.

Buiten een aantal wat minder bekende titels, zoals Earthbound en Bravely Default was er een game in het bijzonder die hoge ogen gooide. De favoriete Zelda game van Dennis krijgt namelijk een vervolg, genaamd The Legend Of Zelda: A Link To The Past 2. Als deze game zo goed gaat worden als het eerste deel, weet Dennis dit al de beste handheld ooit gemaakt te noemen.

Buiten Nintendo is er aandacht voor ander nieuws. Castle of Illusion, die origineel was uitgekomen voor de Mega Drive, krijgt een HD-remake en komt naar de huidige generatie consoles toe. Ook Duck Tales maakte al eerder deze aankondiging. Dit betekent dus een boel platform plezier met de remake van deze oude klassiekers.

Uiteraard is er een trailer die je te zien krijgt. Dit keer gaat de aandacht uit naar de nieuwe live-action Trailer van Far Cry 3: Blood Dragon. Om weinig woorden vuil te maken: check gewoon die trailer, want hij is moddertje vet.

Tot slot worden er kaarten weggegeven voor een wreed Eindbaas feest. Ons item over Eindbaas kun je hier nog een keer checken. Dit keer hebben ze Anamanaguchi uitgenodigd, bekend van de soundtrack van Scott Pilgrim vs The World, om het dak eraf te draaien.

Deze EvdWV zit bommetje vol gamenieuws, dus fijn weekend alvast met EvdWV over Nintendo Direct en Far Cry 3: Blood Dragon.

EvdWV over Nintendo Direct en Far Cry 3: Blood Dragon

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch