Menu Premium
Loading...

EvdWV over Mortal Kombat 11 prijsvraag, Mario Kart Tour en Donkey Kong Bongo’s

26/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kunnen weer lekker met de beentjes omhoog want het is vrijdag! En dat betekent weekend. Dus pak er lekker een biertje bij en kijk naar deze gloednieuwe Einde van de Week Vrijdag waarin Steven en Skate het gaan hebben over de nieuwe Mario Kart Tour, Epic en Anthem. Dat niet alleen, ze gaan ook nog vertellen hoe jij iets kunt winnen! Dus kijk vooral dit vette item.

Slimme zet Epic

Epic zet Valve klem door voor te stellen dat als Steam een permanente 88% revenue share voor alle developers accepteert, Epic stopt met exclusiviteit. Wat vinden we daar van? En wat gaat Steam hier mee doen? Steven en Skate gaan het bespreken. Laat ook vooral weten wat jij hier van vindt in de comments. Je kunt er ook je vragen over stellen in diezelfde comments natuurlijk.

Sekiro: Shadows Die Twice op de bongo’s

Ook zien we dat iemand het voor elkaar heeft gekregen om Sekiro: Shadows Die Twice uit te spelen. En niet zomaar uit spelen hoor! Hij deed dit namelijk met als controllers de bongo’s van Donkey Kong. Ja, dat lees je goed! Deze gamer kreeg het voor elkaar terwijl de meesten het al lastig genoeg vinden met hun normale controllers. Skate en Steven vinden het vet, maar wel een beetje zonde van je tijd om zoiets onder de knie te krijgen. Dan kun je natuurlijk beter gewoon andere vette games gaan spelen. Of Sekiro gewoon nog een keertje met een controller.

We hebben een Mortal Kombat 11 prijsvraag!

Jaja, we gaan wat weg geven. Iets wat iedere fighting game fan wilt hebben. Namelijk de premium editie van Mortal Kombat 11, het nieuwe spel van NetherRealm Studios. Wil jij deze nou winnen? Mail dan de naam waaronder je premium member bent naar redactie@gamekings.tv. En misschien heb jij dan binnenkort deze game gratis in huis. Lekker toch! Lekkere prijsvraag, lekker weekend, genieten geblazen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch