Menu Premium
Loading...

EvdWV over Gamekings Showcase en The Witcher 3

08/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na vijf dagen hard zwoegen en zweten is het eindelijk zo ver. We mogen met de voetjes omhoog om eventjes op te laden voor volgende week. Of je kunt opladen met een Einde van de Week Vrijdag is nog maar de vraag, aangezien je buikspieren hard aan het werk gezet worden. Maar ach, we werken liever met onze lachspieren, dan met ons koppie en jullie waarschijnlijk ook. Zet die lachspieren, dus maar snel aan het werk en check deze EvdWV over Gamekings Showcase en The Witcher 3!

Om te beginnen hebben we een vraag aan alle kijkers. Kijk jij ook wel eens Einde van de Week Vrijdag en denk je bij het zien van het begin filmpje ook wel eens: “Daar wil ik graag in te zien zijn”? Dan heb je geluk. Het is tijd voor een update en daarvoor kun je een zelfgemaakte video sturen en mailen naar redactie@gamekings.tv onder de vermelding voor Martin. Als je video wordt gekozen, ben jij binnenkort wekelijks te zien in Einde van de Week Vrijdag. Natuurlijk wordt er ook deze week genoeg gelachen. Zo gaan Martin en Jelle het hebben over Sunneklaas en kom je er achter hoe goed zij weten in welke tijd ze leven.

Ook qua nieuws komt er meer dan genoeg langs. Zo gaan ze het hebben over Age of Wonders 3 en The Witcher 3. Misschien heb je het al gehoord, of zelfs gezien, er komt een nieuwe Gamekings Showcase! March Madness breekt los in de Corso te Rotterdam op 2 maart en als jij daar bij wilt zijn, ga je naar showcase.gamekings.tv.

Natuurlijk is er ook een trailer te zien. Hoe kan het ook anders dan dat er een trailer op je staat te wachten. Dit keer is het de trailer van The Witcher 3: The Wild Hunt. Waar wacht je nog op? Check ‘em! Druk op play. Press it, check it and laugh about it in EvdWV over Gamekings Showcase en The Witcher 3.EvdWV over March Madness en The Witcher 3

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch