Menu Premium
Loading...

EvdWV over LucasArts en Black Ops 2 Uprising

05/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van de week is in zicht, oftewel het is vrijdag. Na een lange week hard werken is het dus even tijd om helemaal niks te doen. En hoe kun je je weekend nou beter beginnen dan met een nieuwe Einde van de Week Vrijdag? Precies, dat dachten Dominique en Dennis nou ook. Zo hebben zij het nieuws voor je afgezocht en hebben ze natuurlijk ook een prijsvraag voor je bedacht. Benieuwd wat je deze week kunt winnen? Dat zie je in EvdWV over LucasArts en Black Ops 2 Uprising.

Het is je afgelopen week vast niet ontgaan dat Disney heeft besloten LucasArts te sluiten. Al maakten ze de afgelopen tijd dan misschien niet heel veel vette games meer, Star Wars 1313 mag toch wel een game worden genoemd waar heel veel mensen naar uitkeken. Er gaan verschillende geruchten over of deze game nog wel of niet uitgebracht gaat worden, maar wat er waar is blijft een raadsel. We kunnen dus helaas alleen maar hopen dat deze game alsnog uitgebracht gaat worden.

Ook gaan we een trailer kijken van Deus Ex: Human Revolution, een al eerder uitgebrachte game die nu voor de Wii U uitkomt. Daarnaast gaan we het hebben over het Imagine filmfestival, waar een film draait waar zowel Dominique als Dennis niet op kunnen wachten om hem te gaan kijken.

Tenslotte is er ook de nieuwe DLC voor Call of Duty: Black Ops 2 aangekondigd. Alsof dat op zichzelf al geen feestje is, maken wij er een feestje van. We gaan je natuurlijk nog niet alles vertellen, maar Dominique en Dennis lichten al wel vast een tipje van de sluier op. Nieuwsgierig? Check dan EvdWV over LucasArts en Black Ops 2 Uprising.

EvdWV over LucasArts en Black Ops 2 Uprising

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch