Menu Premium
Loading...

EvdWV over de E3, Hitman, EA’s succes en Mass Effect

12/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag een Einde van de Week Vrijdag met de minst spontane intro ooit! JJ en zijn iets jonger ogende tweeling Koos bespreken het nieuws van de afgelopen werkweek, waaronder een eerste teaser rondom een speciaal Gamekings-evenement tijdens de E3.

Gamekings E3 Live Party

De E3 staat voor de deur en net als elk ander jaar proberen we er een nog groter feest van te maken. Al een jaar lang hoor je JJ regelmatig roepen dat de welbekende Gamekings E3-livestream een keer met publiek gedaan moet worden; samen met ons de beste nachten van het jaar beleven dus! Dit jaar is het zover, maar verdere details rondom dit evenement volgen aankomende woensdag.

Hitman staat op losse schroeven

Natuurlijk hebben de heren ook genoeg nieuws om te bespreken. Zo lijkt het erop dat de Square Enix studio IO Interactive op zoek mag gaan naar een nieuwe eigenaar. De ontwikkelaar van onder andere de recente Hitman episodes wordt verkocht, waardoor aankomende episodes van Hitman (seizoen 2) momenteel op losse schroeven staan.

Het succes van EA en de Overwatch League

Gelukkig is er ook beter nieuws, want EA lijkt het qua verkoopcijfers van games lekker te doen dit jaar. Verder bespreken JJ en Koos de Overwatch League, een professionele Overwatch competitie waar je flink wat centen voor moet hebben om je in te kunnen schrijven.

Ben je benieuwd wat de heren over alle nieuwtjes te vertellen hebben, of wil je simpelweg zien hoe verdomd veel JJ en Koos vandaag op elkaar lijken? Check dan deze Einde van de Week Vrijdag over IO Interactive en de Overwatch League en laat jouw mening rondom het nieuws horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch