Menu Premium
Loading...

EvdWV over het nieuwe Gamekings Seizoen

29/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Einde van de Week Vrijdag, oe yeah. Het weekend staat voor de deur en om dit, nog steeds koude, weekend in te gaan hebben we een bijzondere EvdWV voor je. Na het weekend is het namelijk zover. Op MTV, aanstaande maandag, 1 april, om 22:30 gaat het nieuwe Gamekings seizoen van start. Dennis en JJ geven een kleine preview weg van wat je allemaal kan verwachten in EvdWV over het nieuwe Gamekings Seizoen.

Dennis wacht naar eigen zeggen al vijf jaar op dit gamejaar. Dit jaar is het jaar dat de nieuwe consoles de markt zullen betreden en nieuwe next-gen games gespeeld kunnen gaan worden. Dat betekent dus ontzettend veel vette items op de site, maar natuurlijk ook op TV. Dennis is vooral in zijn nopjes omdat hij momenteel de hele wereld rondvliegt om games te checken waar wij pas over maanden wat van zullen gaan horen.

JJ zit al wat langer in het vak, maar ook hij ziet langzamerhand de E3 in zicht komen en begint alweer een beetje zenuwachtig te worden. Hij bespreekt de titels waar hij echt naar uitkijkt, vraagt zich nog even goed af hoe het met de PC gesteld is in het komende gamejaar en vuurt nog een aantal duivelse dilemma’s op Dennis af.

Einde van de Week Vrijdag kan natuurlijk niet zonder prijsvraag. Op verzoek van JJ hoef je er ditmaal ook niet aan mee te doen, want hij wil dit prijsje het liefst zelf houden. Kleine teaser: het heeft te maken met BioShock Infinite en je hangt ermee aan een kabel. Nee, het is dus geen kraaiending.

Voor een vette vooruitblik van games, Gamekings op tv, en wat er allemaal te wachten staat op de E3 kijk je EvdWV over het nieuwe Gamekings Seizoen.

EvdWV over het nieuwe Gamekings Seizoen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch