Menu Premium
Loading...

EVDWV over GTA V en Rambo: The Video Game

12/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van je werkweek of het begin van je weekend, hoe je je vrijdag ook het liefst ziet: Einde van de Week Vrijdag mag op deze dag natuurlijk niet ontbreken. Boris en Martin hebben maar liefst twee trailers te bespreken en een heleboel nieuws voor je verzameld in EVDWV over GTA V en Rambo: The Video Game.

We kunnen er niet om heen deze vrijdag, want het was misschien wel het hoogtepunt van afgelopen week: de gloednieuwe GTA V trailer mét de eerste gameplaybeelden. Boris gaf er al even een kort commentaar op via het Gamekings Extra YouTube item, maar gaat er maar al te graag nog even samen met Martin over door tijdens Einde van de Week. Eerder ging Boris op trip voor de game, waar hij de gameplaybeelden ook al had gezien, maar nu kan hij zijn enthousiasme eindelijk met iedereen delen. De beelden zien er namelijk ongelooflijk wreed uit.

Nintendo komt ook voorbij, want ze hebben aangekondigd met een nieuwe IP te komen. Nou is dat natuurlijk niet heel bijzonder, maar wat erbij moet worden gezegd is dat deze géén ‘standaard’ personages zoals Mario of Zelda zal bevatten. Ondanks dat dit veelbelovend klinkt, heeft Boris er toch een beetje zijn twijfels over. Maar waarom?

De tweede trailer die Boris en Martin voor je hebben uitgezocht, is die van Rambo: The Video Game. Boris ziet dit als echt jeugdsentiment en ziet zichzelf als puber alweer in de rode klapstoeltjes in de bioscoop zitten. Gaat de game echter ook vet worden voor de mensen die niet zoveel met de Rambo-films hebben?

Natuurlijk zit er ook in deze Einde van de Week Vrijdag een prijsvraag. Logitech G organiseert namelijk een Black Ops 2 toernooi op Firstlook en jij kan hier een plek voor winnen! Benieuwd hoe? Dat vertellen Martin en Boris je in een nieuwe EVDWV over GTA V en Rambo: The Video Game.

EVDWV over GTA V en Rambo: The Video Game

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch