Menu Premium
Loading...

EvdWV over GTA V en Bioshock Infinite

01/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft geregend, en flink ook. Dat klote weer heeft ons nat, ziek en geïrriteerd gemaakt. Maar niets kan ons weekend verpesten! Gelukkig is dit hemelse deel van de week  aangebroken en kunnen we werk en school achter ons laten. Doe die natte jas maar snel uit, veeg je schoenen netjes zodat je kamer niet vol natte troep komt te liggen en knal het weekend lekker in met een nieuwe EvdWV over GTA V en Bioshock Infinite.

Waar de regendruppels binnen blijven stromen, was er deze week ook geen gebrek aan informatie. Het stroomde bijna letterlijk binnen met al dat water dat uit de lucht viel. Zo was er natuurlijk nieuws vanuit Rockstar over de nieuwe toevoeging aan de Grand Theft Auto franchise. Verder gaan we het hebben over Wargaming. Deze developer draait goed met World of Tanks en gaf al aan met twee nieuwe games bezig te zijn. Het begint er op te lijken dat ze meer van plan zijn dan dat. Van deze nieuwe winstgevende developer gaan we naar een oude rot in het vak. Warren Spector heeft namelijk te maken met een tegenslag. Maar zoals jullie gewend zijn hebben wij ook een nieuwe trailer. Dit keer van een game waar door vele mensen naar uit wordt gekeken. Dit is niet verwonderlijk, aangezien de vorige juweeltjes uit dezelfde schuur ook van grote klasse waren.

Dennis en JJ gaan vertellen wat je de rest van het weekend te wachten staat op gamekings.tv. Ben je benieuwd naar welke Review, Trailer en Hands-on je kunt gaan kijken dit weekend? Dan check je deze EvdWV over GTA V en Bioshock Infinite!

EvdWV over GTA V en Bioshock Infinite

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch