Menu Premium
Loading...

EVDWV over GTA Online en Xbox One

16/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag! Het betekent niet alleen dat het bijna weekend is, het betekent ook een nieuwe Einde Van De Week Vrijdag. Ondanks dat het komkommertijd is, is er een hoop gebeurd de afgelopen week met zowel leuk nieuws als minder leuks nieuws. Dit en meer in deze EVDWV over GTA Online en Xbox One.

Het goede nieuws van deze week is natuurlijk dat we mochten genieten van twee geweldige multiplayer-trailers. De eerst trailer van deze week was die van Call of Duty: Ghosts. De Call of Duty-reeks gaat alweer een tijdje mee en staat altijd garant voor goede verkoopcijfers en een belangrijk onderdeel van de game is de multiplayer. De tweede trailer heb je waarschijnlijk ook al gezien, dit was de trailer van GTA Online die vol zat met actie en verschillende game-modes.

Het nieuwtje wat voor een hoop van ons misschien niet helemaal onverwachts, maar alsnog onwijs kut was om zo definitief te horen, was dat de Xbox One is uitgesteld in Nederland. Boris is hier zoals jullie al weten niet erg blij mee, samen met Martin laat hij je weten wat er in hen omgaat.

Naast een prijsvraag hebben we deze week ook een persoonlijk ‘Gamekings Top 5’ en deze keer is hij van Martin. Martin vertelt je welke trouwe viervoeters zijn favorieten zijn. Natuurlijk zitten hier een paar grote namen bij, maar ook een paar underdogs.

Natuurlijk hebben wij stiekem alweer zin in maandag, want volgende week is het Gamescom-tijd! Martin en Boris vertellen je wat je aankomende week kunt verwachten op de website.

EVDWV over GTA Online en Xbox One

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch