Menu Premium
Loading...

EvdWV over Gamekings Showcase en StarCraft II: HotS

01/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend nadert en dit is niet zomaar een weekend. Dit weekend breekt de Madness los. March Madness, oftewel Gamekings Showcase barst los in de Corso te Rotterdam. Wie nog geen kaartjes heeft, kan als je snel bent nog de laatste paar kaartjes bemachtigen. Hoewel iedereen op de redactie druk bezig is er een gigantisch feest van te maken, nemen Dennis en Jelle wat tijd vrij om je up-to-date te houden over alle gebeurtenissen van de afgelopen week. Waar ze het precies over gaan hebben, zie je in deze EvdWV over Gamekings Showcase en StarCraft II: HotS.

Een belangrijk punt wat natuurlijk niet kan ontbreken, is het gevallen THQ. Er zijn nogal wat fans van onder andere Darksiders II die niet blij zijn dat een van hun favoriete games niet overgenomen zijn. Naast Darksiders liggen nog aardig wat titels onder de stofbank. Enkele van deze titels gaan mogelijk alsnog de verkoop in. Dit hoewel sommige developers al leeg gekocht zijn. Ook komen de microtransacties langs. In elke EA game die uit gaat komen, zal je te maken gaan krijgen met microtransacties. Hoe erg is dit en kan dit games kapot maken of hebben we een verkeerd beeld bij de term microtransacties?

Na een persconferentie van Sony over de PlayStation 4 kan Microsoft niet achter blijven met de Xbox. De geruchten worden dan ook almaar sterker dat deze niet lang meer op zich laat wachten. Iets wat voor veel mensen behoorlijk spannend is. Wat voor de RTS-speler ook heel spannend zal zijn, is de release van StarCraft II: Heart of the Swarm. Voor deze mensen is de trailer van deze week interessant.

De werkweek is bijna ten einde en dat betekent dat het tijd is voor een feestje. Voor sommige zal dat feestje morgen samenEvdWV over Gamekings Showcase en StarCraft II: Heart of the Swarm met de presentatoren van Gamekings zijn. Sluit je week daarom ook passend af met een gloednieuwe EvdWV over Gamekings Showcase en StarCraft II: HotS.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch