Menu Premium
Loading...

EvdWV over Final Fantasy Type-0 en The Elder Scrolls Online

20/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeeeeeuj het is vrijdag! Dat betekent weekend maar ook genieten van een nieuwe EvdWV! Deze week zijn er weer genoeg nieuwtjes die David en Emiel jullie stuk voor stuk zullen vertellen. Dus ga maar lekker zitten voor een uur durende EvdWV over Final Fantasy Type-0 en The Elder Scrolls Online

Er is deze week ontzettend veel nieuws over Nintendo. Zo hebben ze een nieuw project aangekondigd met de naam Nintendo NX. Niemand weet precies wat dit gaat inhouden maar er worden zelfs al wat stuks verkocht in de voorverkoop. Verder heeft Nintendo een overstap naar mobile aangekondigd! Hierbij is ook weer onzeker wat Nintendo gaat maken. Gaan er classic Nintendo games komen voor het mobile platform? David en Emiel vertellen jou wat zij geloven dat Nintendo van plan is.

Daarnaast is er een nieuwe trailer van The Elder Scrolls Online. De game zal vanaf nu gratis zijn en komt binnenkort ook uit op de Playstation 4 en Xbox One! De overstap van monthly subscription naar gratis komt voor velen een beetje onverwacht. Wat vinden David en Emiel eigenlijk van deze overstap? Kunnen ze een beetje begrijpen welk doel The Elder Scrolls Online voor ogen heeft?

Ook geven wij jou de kans om vette prijzen te winnen! Om mee te doen moet je jouw eigen Final Fantasy character maken in welke vorm dan ook. Teken, schrijf, fotografeer of photoshop er op los en stuur jouw character naar prijsvraag@gamekings.tv !

Er is dus meer dan genoeg nieuws waar David en Emiel jou over kunnen informeren! Ben jij ook zo benieuwd naar wat Nintendo nou precies gaat doen? David en Emiel speculeren er op los in deze nieuwe EvdWV over Final Fantasy Type-0 en The Elder Scrolls Online

20151903_evdwv_splash2

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch