Menu Premium
Loading...

EvdWV over Destiny 2 & South Park The Fractured But Whole

19/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Einde van de Week Vrijdag Whoo Yeaah. Voordat David en Jelle het game nieuws van deze week gaan doornemen hebben ze een hele toffe huishoudelijke mededeling. Namelijk, dat er tijdens de aankomende E3 een event wordt georganiseerd waarbij je met de Gamekings naar de kloten kan gaan tijdens de E3 persconferenties! Koop hier je kaarten!

En dan gaan we door met het nieuws. Gisteren is er namelijk een super dikke trailer van Destiny 2 verschenen, ook hebben Koos en Steven samen gister de reveal gestreamd op het Twitch kanaal van Gamekings. Verder komt er The Witcher als serie op Netflix. Jelle en David hebben hier allebei heel veel zin in aangezien de boeken ook goed waren. South Park The Fractured But Whole heeft eindelijk een release date. 2 dagen geleden verscheen een gloed nieuwe geniale trailer en gaat de game uitkomenĀ op 17 oktober. De game is al meerder keren uitgesteld aangezien de makers van Southpark het niet helemaal eens waren met hoe de wereld eruit zag, maar nu heeft de gameĀ dan eindelijk een release date gekregen.

Nintendo Direct

Ook is er laatst een Nintendo Direct geweest waarin Arms en Splatoon 2 een grote rol speelde. Jelle en David worden niet heel warm van vooral Arms, aangezien Arms een soort uitgebreide Wii boks game is en ze dit een beetje te kiddy vinden. Splatoon 2 vinden ze een stuk interessanter omdat er ook competities mee gehouden worden en het nu een single player krijgt. De heren zijn benieuwd wat Nintendo gaat doen op de E3, hopelijk komen ze dan eindelijk met die vette 3rd party games voor de Switch.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch