Menu Premium
Loading...

EvdWV over de Xbox 720 en Battlefield 4

22/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een rustige week voor nieuwtjes, maar een drukke week voor Martin is het tijd voor Einde van de Week Vrijdag. Deze week is de lente officieel begonnen, maar dit weekend gaat het eerst nog vriezen. Om je weekend alvast wat beter te laten beginnen, zitten Dennis en Martin voor je klaar om je op te vrolijken. Dennis heeft alle nieuwtjes op een rij gezet en Martin heeft je wat belangrijks te zeggen. Wat dit precies is, zie je in deze EvdWV over de Xbox 720 en Battlefield 4.

Er waren niet heel veel nieuwtjes, maar Dennis heeft ze allemaal bij elkaar geschraapt. Martin heeft het daarentegen veel drukker gehad deze week, want maandag 1 april om 22:30 uur zijn we terug met het veertiende seizoen van Gamekings op MTV. Voor het zo ver is, hebben we eerst een verse Einde van de Week Vrijdag voor je waarin we onder andere de nieuwe trailer van BioShock Infinite voor je hebben. In deze trailer leer je Elizabeth beter kennen en je hoort van Dennis en Martin wat zij vinden van de trailer, van Elizabeth zelf en van BioShock Infinite.

Ook zijn er nieuwe geruchten boven water gekomen over de Xbox 720, de console zou altijd online moeten zijn, blu-ray ondersteunen, een nieuwe controller hebben en een Kinect camera krijgen. Daarnaast zijn er ook geruchten over de aankondiging van Battlefield 4 en is de Battlefield 4 site deze week online gegaan.

En Einde van de Week Vrijdag zou Einde van de Week Vrijdag niet zijn zonder een dikke prijsvraag, dit keer zelfs twee prijsvragen. Wat je precies kunt winnen en wat je moet doen om kans te maken, check je in deze EvdWV over de Xbox 720 en Battlefield 4.

EvdWV over de Xbox 720 en Battlefield 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch