Menu Premium
Loading...

EvdWV over de Nintendo Direct en Assassin’s Creed Odyssey

14/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag en de mannen zijn vertrokken naar Tokyo om een geweldige week aan content te maken. Het belooft voor hun een spannende week te worden. Voordat we de eerste kijk kunnen nemen bij de jongens, hebben we nog een Einde van de Week Vrijdag te gaan. En jongens, jongens, jongens, wat is er veel te bespreken over Nintendo. Gisteravond was de Nintendo Direct en er is aardig wat aangekondigd. Kevin en Skate lopen er nog eens doorheen om te checken of er genoeg noemenswaardige aankondigingen tussen zitten. Ook is er nieuws over wat je kan verwachten na de release van Assassin’s Creed Odyssey. En als dat nog niet genoeg is, hebben we deze week ook een zieke prijsvraag. We geven namelijk een Recoil Lasergun pakket weg. Hoe je deze kan winnen en meer wat betreft het laatste nieuws zie je in: EvdWV over de Nintendo Direct en Assassin’s Creed Odyssey.

Nintendo Direct eindelijk te zien

Vorige week werd Japan geterroriseerd door heuse aardbevingen en enorme tsunami’s. Helaas voor de echte Nintendo fan was de Direct toen gepland. Zoals jullie wel weten was de Direct uitgesteld naar gisteravond. In de Nintendo Direct waren er aardig wat nieuwtjes over wat de 3DS, maar voornamelijk de Nintendo Switch gaat flink ondersteund worden, eind 2018 en begin 2019. Opvallend is dat de 3DS nauwelijks games meer zal krijgen. Natuurlijk is van tevoren aangekondigd dat de Nintendo Switch meer ondersteuning zal krijgen dan de 3DS. Echter lijkt dit wel heel erg overdreven. Kunnen jullie je daarin vinden? Of vinden jullie het juist goed dat de 3DS weinig ondersteuning krijgt?

Assassin’s Creed Odyssey na release ook genoeg ondersteuning

Wederom zal deze Assassin’s Creed game ondersteuning voor 2019 krijgen. Zo krijg je verhalende DLC en wekelijkse content in Griekenland. Als verrassing zal er in de season pass die je kan aanschaffen ook een remastered versie van Assassin’s Creed 3 zitten. Daarmee heeft Ubisoft bijna elke Assassin’s Creed game speelbaar op de PlayStation 4 en Xbox One gemaakt. Wat vinden jullie van de manier waarop Ubisoft deze season pass gaat uitwerken? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch