Menu Premium
Loading...

EvdWV over de Nintendo 2DS en GTA V

30/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is eindelijk zover! Het weekend komt er aan en JJ en Melle gaan dit speciale moment van de week inluiden met een gloednieuwe Einde van de Week Vrijdag. Ze bespreken in deze EvdWV over de Nintendo 2DS en GTA V de gloednieuwe handheld van Nintendo, vooral omdat de handheld laat zien dat het 3D-aspect van de 3DS niet een heel groot succes is geworden. Sony heeft deze week, via Twitter, ook nog een nieuwe feature voor de PlayStation 4 aangekondigd, waarbij je smartphone of tablet nodig is. Aan de hand van dit onderwerp brengen JJ en Melle de console-war nog even aan bod.

Naast hardware-nieuws is er ook nog genoeg te lullen over games. JJ en Melle bespreken de blunder die Sony heeft begaan met betrekking tot Grand Theft Auto V. Naast dit negatieve GTA V-nieuws, is er ook nog positief GTA V-nieuws. Gisteren is er namelijk een nieuwe trailer door Rockstar vrijgegeven. In deze EvdWV praten JJ en Melle ook over de abonnement-aankondiging van Bethesda rondom Elder Scrolls Online. JJ zal jou uiteindelijk ook nog vertellen wat er zoal in de komende televisie-aflevering van Gamekings zit.

Natuurlijk kunnen we dit weekend niet starten zonder een dikke prijsvraag. Je maakt namelijk kans op twee kaartjes voor Avenged Sevenfold in de Ziggo Dome. De vraag die je hiervoor moet beantwoorden is: “Hoe heet de track die Avenged Sevenfold gemaakt heeft voor Call of Duty Black Ops 2?” Stuur jouw antwoord op naar prijsvraag@gamekings.tv en wie weet maak jij kans op twee kaartjes. Voor dat je deze gaat beantwoorden, check je natuurlijk eerst deze EvdWV!
EvdWV over de Nintendo 2DS en GTA V

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch