Menu Premium
Loading...

EvdWV over de nieuwe Xbox onthulling en CryEngine 3

26/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het leukste moment van je vrijdag is aangebroken: een gloedjenieuwe Einde van de Week Vrijdag staat voor je klaar. Dus zet je geluid hard en ga er even goed voor zitten, want Dennis en JJ hebben een heleboel interessante nieuwtjes voor je opgezocht. Ze gaan het je allemaal vertellen in EvdWV over de Xbox onthulling en CryEngine 3.

Zoals de titel natuurlijk al doet vermoeden, is het tijd voor nieuws rondom de nieuwe Xbox. Er blijkt namelijk eindelijk een datum te zijn dat hij aangekondigd gaat worden, en wel vlak voor de E3. Wat krijgen we daar te zien? JJ en Dennis hebben in ieder geval al een aardig idee.

Er is een video online gezet van een architectenbureau die een 3D-wereld hebben gebouwd met de CryEngine 3. Hoewel Dennis de beelden er geweldig mooi uit vond zien, hadden een aantal andere mensen op de redactie daar een andere mening over. Wat vindt JJ ervan?

Total War: Rome II wordt ook niet vergeten, in een splinternieuwe trailer krijgen we namelijk gameplay beelden te zien van de strategy game en daar worden we erg vrolijk van.

Een prijsvraag mag niet ontbreken zo vlak voor het weekend en daar zorgt Nino dit keer voor. Je kunt namelijk kans maken op twee kaarten voor een feestje in Club Up in Amsterdam: Wavefiles x Riff Raff. Hiervoor moet je op ‘aanwezig’ staan op de facebookpagina van het event en even een mailtje sturen naar prijsvraag@gamekings.tv met de reden waarom jij naar dat feestje moet!

Natuurlijk is er nog veel meer nieuws om over te praten, zoals bijvoorbeeld rondom Call of Duty: Ghosts en Battlefield 4. Dus wil je precies weten wat? Dan check je EvdWV over de nieuwe Xbox onthulling en CryEngine 3.EvdWV over de nieuwe Xbox onthulling en CryEngine 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch