Menu Premium
Loading...

EvdWV over de Game Critics Awards en The Walking Dead

05/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag en de zon schijnt, dus wat doe je dan? Juist! Dan ga je het hebben over barbecueën. Tenminste, wel als je Jelle en Martin heet. Daarnaast bespreken ze ook nog wel wat gamenieuws natuurlijk, maar met zulk mooi weer wordt dat bijna bijzaak. Voordat je zelf de barbecue aansteekt, kijk je uiteraard eerst EvdWV over de Game Critics Awards en The Walking Dead.

We beginnen EvdWV met een kleine shocker. Een van de grootste gamemagazines uit Amerika, Edge, heeft afgelopen week Microsoft goed kwaad weten te maken. Ze hebben namelijk een joekel van een PlayStation 4 op de cover geplaatst met daarbij de tekst waarom deze console de enige optie is als het op next-gen consoles aankomt. Lekker controversieel, maar daar zijn de jongens van Edge niet vies van.

Of Microsoft blij moet zijn met het vertrek van Don Mattrick moet nog maar gaan blijken. Deze week is de voormalig President of the Interactive Entertainment Business van Microsoft vertrokken naar Zynga waar hij nu de functie van CEO bekleedt. Zynga maakt social media games als CityVille en Farmville. Bij dit soort nieuws begint het bij Jelle altijd te kriebelen en kan hij het niet laten zijn ongenoegen voor ‘dit soort mensen’ te uiten. Zeker na het horen van wat Mattrick allemaal op zijn bankrekening geschreven krijgt.

Dan zijn er deze week ook de Game Criticcs Awards voor de E3 2013 uitgereikt. De awards kennen een grote winnaar en dat is Titanfall. Martin en Jelle zijn het totaal niet eens met deze lijst en gaan zelf even doornemen wie zij vinden dat de categorieën als Best Original Game, Best Racing Game en Best Online Multiplayer had moeten winnen.

Zoals elke vrijdag hebben we ook nu een prijsvraag voor je. We geven drie Xbox 360 codes weg van State of Decay, waarvan je de bespreking in de XBL Update hebt kunnen zien. We vergeten ook zeker niet de trailer, want dat is de launch trailer van The Walking Dead: 400 Days. Kortom, lekker het weekend in met EvdWV over de Game Critics Awards en The Walking Dead.

EvdWV over de Game Critics Awards en The Walking Dead

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch