Menu Premium
Loading...

EvdWV over de Frostbite 3 engine en Black Ops II Vengeance

28/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Geheel volgens traditie staat er ook deze vrijdag een Einde van de Week Vrijdag voor je klaar. Ditmaal zit Dominique naast Nino om het laatste gamenieuws door te nemen. Begin je weekend dus goed met een nieuwe EvdWV over de Frostbite 3 engine en Black Ops II Vengeance.

We beginnen vandaag met nieuws over Crackdown. De game zou volgens sommigen naar de Xbox One komen. Een logo van een Crackdown Orb, tijdens de Xbox One reveal, lijkt dit te bevestigen. Nino en Dominique vertellen je of ze zin hebben in een nieuwe open-world game op de next-gen consoles.

Meer nieuws rond de next-gen consoles komt in de vorm van headsets. Waar de Xbox 360 standaard met een headset geleverd werd en de PlayStation 3 niet, zijn de rollen nu omgedraaid. Sony voegt een klein oortje met daarin een microfoontje toe aan de console, Microsoft heeft de Xbox One headset geschrapt en moet los gekocht worden.

Voor de huidige generatie consoles komt Activision met een nieuwe mappack voor Call of Duty: Black Ops II, genaamd Vengeance. Deze DLC bevat vier nieuwe maps en kent een nieuw hoofdstuk in de Zombie mode. De mappen variƫren van close-combat tot medium/long range combat maps.

Dan is er deze week ook een trailer van de Frostbite 3 engine verschenen. In de trailer wordt er dieper ingegaan op de technieken waarvan de nieuwste Battlefield, maar ook games als Need For Speed en Dragon Age 3 gebruik gaan maken. Dat het mooi was wisten we al, maar nu weten we ook wat er achter de schermen allemaal afspeelt.

Daarnaast nog nieuws over Saints Row IV en een nieuwe Colin McRae Rally voor iOS. Kortom genoeg gamenieuws in deze EvdWV over de Frostbite 3 engine en Black Ops II Vengeance

EvdWV over de Frostbite 3 engine en Black Ops II Vengeance

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch