Menu Premium
Loading...

EvdWV over de E3, Darksiders 3 en de TV afleveringen van Gamekings

05/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag, en dat betekend dat Jelle en JJ er weer klaar voor zitten om Einde van de Week Vrijdag te gaan doen. Ze gaan het oa hebben over: de E3 bijwonen met de Gamekings tijdens de persconferenties, het bijwonen van Gamekings televisie afleveringen en meer!

The Division & Titanfall

Dit weekend is Tom Clancy’s The Division gratis te spelen, waarbij alle content beschikbaar is. Dit is iets wat steeds vaker gebeurt waarbij mensen games een weekendje gratis kunnen uitproberen om te kijken of ze de game uiteindelijk willen gaan halen.

Verder is er aangekondigd dat Titanfall naar de mobile gaat en een RTS wordt. Deeltje 2 van Titanfall sloeg helaas ook niet echt aan, en misschien is het maar beter dat ze de stekker uit de franchise moeten trekken en aan wat nieuws gaan beginnen? onze Gamekings bespreken het.

Darksiders 3

Verder is er een trailer verschenen van Darksiders 3, op de redactie werd deze aankondiging goed ontvangen. Jelle en JJ vragen zich wel af of Fury toffer gaat zijn dan Death en War maar we gaan het meemaken als er meer bekend is van de game.

Het was weer een goed gevulde game nieuws week, laat ons in de comments weten wat jullie van het nieuws vinden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch