Menu Premium
Loading...

EvdWV over de E3 2013

07/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog eventjes en dan gaat een van de grootste gamebeurzen van de wereld van start: de E3 2013. Nino is naast Dennis komen zitten om het drukke schema van volgende week en de laatste nieuwtjes rond de gamebeurs door te nemen. Dit doen de heren in EvdWV over de E3 2013.

Wat je vanaf het weekend allemaal kunt verwachten op Gamekings.tv kun je teruglezen in het Gamekings E3 Programma. Het wordt kneiterdruk met elke dag nieuwe items vanuit LA,  de studio en voor en na-verslagen van de persconferenties, die ook hier live te volgen zijn.

Dan is er nieuws omtrent de Xbox One. Waar het eerst nog leek dat je geen tweedehands games kon spelen, geen games kon delen en altijd online moest zijn, heeft Microsoft wat concessies gedaan. Microsoft heeft nu gezegd dat de console eens per 24 uur online hoeft te zijn en dat je games kunt delen. Ook dit blijkt nog niet genoeg te zijn, want de Amerikaanse militairen beginnen nu ook al te klagen.

Ook is er nieuws over een nieuwe Respawn game. Een editie van GameInformer is gelekt via de Play Store. Hierdoor weten we dat de game Titanfall gaat heten en uit gaat komen voor de PC, Xbox 360 en de Xbox One.

Voordat de heren zich gaan klaarmaken voor het weekend en daarmee ook voor de moddervette E3 week, nemen ze even de geruchten door van games die te verwachten zijn op de E3. Zo is er een hele lijst aan games die mogelijk gelekt zouden zijn met daarin namen als Halo 5, een nieuwe Killer Instinct, Fabel 4 en Beyond Good and Evil 2. Wat er allemaal waar is van deze geruchten, hoor je van Dennis en Nino in EvdWV over de E3 2013.

EvdWV over de E3 2013

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch