Menu Premium
Loading...

EvdWV over Cyberpunk 2077, Poképuff girls en Hololens 2

01/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is aangebroken en dat kan maar één ding betekenen: uitslapen! Ok, toch wel iets meer en dat meer gaan Jelle en Koos even lekker doornemen in deze laatste editie van Einde van de Week Vrijdag.

Cyberpunk 2077 op E3

De game die bij iedereen op het ‘hou in de gaten’ lijstje staat, gaat dit jaar present zijn op de E3. Voor CD Projekt gaat dit de eerste keer zijn dat ze een spel gaan maken buiten de Witcher serie, maar hebben met die serie de lat wel torenhoog gelegd. Koos en Jelle vragen zich af in welke vorm het spel aanwezig gaat zijn. Gaat het speelbaar zijn of wordt het een nieuwe demo die alleen getoond gaat worden? Ze proberen hun verwachtingen reëel te houden, maar dat is moeilijk als we nog steeds niet weten wanneer het spel gaat uitkomen.

Pokémon die op kleine supermeisjes lijken

Deze week zijn de Pokémon games voor de Nintendo Switch bekend gemaakt. Pokémon Sword en Shield gaan ze heten en net als ieder deel in de series heb je in het begin de keuze tussen drie kleine pocket monsters. Deze zijn bekendgemaakt en oplettende fans hebben opgemerkt dat de designs verdacht veel lijken op die van de Power Puff Girls. Jelle en Koos gaan even goed kijken naar de designs en zullen hun conclusies wel trekken of deze gelijkenissen terecht zijn.

Heb jij een paar duizend euro over voor deze pc setup?

Sommige mensen willen optimale realisme als ze een game spelen en hebben daarvoor ook veel geld over. Voor rijke Formule 1 fans hebben we een aanradertje. Met deze setup voelt het net alsof je daadwerkelijk over de baan scheurt. Enige addertje onder het gras is dat je drie schermen, een monster pc en wat hydraulische cilinders nog hebt. Maar dat geld, waarvan je zoveel van hebt, moet je toch aan iets besteden?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch