Menu Premium
Loading...

EvdwV over CoD: Black Ops III en de Paris Games Week

30/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

DISCLAIMER: Sorry jongens en meisjes, we hadden wat audio problemen tijdens deze opname. Er kan in sommige delen van het item een ruis optreden.

Ah heerlijk, de vrijdag is aangebroken. In deze EvdWV hebben we het natuurlijk over de Paris Games Week. Tijdens dat evenement heeft Sony een enorme inhaalslag gemaakt als het gaat om de PlayStation VR en hebben we verschillende nieuwe games gezien, maar zijn Jelle en JJ onder de indruk van wat er is aangekondigd?

Fallout 4 komt er ook bijna aan en JJ vraagt zich af wat Jelle allemaal zou laten vallen voor deze game. Zou hij Assassin’s Creed Syndicate links laten liggen? Of zelfs The Witcher 3: Wild Hunt?  En wat zou jij doen in deze moeilijk situatie?

Het is naast de Paris Games Week natuurlijk ook de week voordat Call of Duty: Black Ops III verschijnt. Geheel in stijl gaan Skate, Shelly en JJ donderdag 5 november helemaal los. De Media Markt bij Amsterdam Bijlmer ArenA wordt namelijk omgetoverd tot een heuse LAN party, waar je Call of Duty: Black Ops III kunt gaan checken. Natuurlijk gaat dit gepaard met de nodige competities, prijzen en de mogelijkheid om de game te kopen natuurlijk. Kom dus allemaal naar het Call of Duty: Black Ops III launch-event dat zal plaatsvinden op 5 november en zal starten om 18:00.

EvdwV over COD: Black Ops III en de Paris Games Week

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch