Menu Premium
Loading...

EvdwV over Chewbacca, Borderlands 3 en Left 4 Dead

03/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin het weekend goed! Einde van de week vrijdag staat voor je klaar. Met leuke nieuwtjes over Borderlands 3 en Left 4 Dead en helaas ook wat minder leuk nieuws… en dan vooral voor de Star Wars fans onder ons. Dit nieuws gaat over de acteur van Chewbacca. Wat deze nieuwtjes zijn? Daar kom je natuurlijk maar op één manier achter. En dat is door even goed te gaan zitten, een lekker drankje te pakken en te gaan kijken naar JJ en Koos die het jou gaan vertellen.

Chewbacca is niet meer

Helaas kwam vandaag het trieste nieuws naar buiten dat de acteur Peter Mayhew op 74 jarige leeftijd is overleden aan een hartaanval. De acteur is bekend van zijn rol als Chewbacca in de Star Wars films. Koos met zijn liefde voor haar (kijk maar naar zijn gezichtsbeharing in de Vietnam items) vind dit natuurlijk jammer. Ondanks dat 74 best een mooie leeftijd is. Hij zal dan ook zeker gemist worden en gelukkig leeft hij nog voort in de beelden van Chewbacca. Ook is het natuurlijk morgen 4 Mei, naast onze eigen herdenkingsdag ook de dag van Star wars dus meteen een mooie dag om hem te herdenken.

Komt er een nieuwe Left 4 Dead?

Zou het dan toch zo zijn? We weten het nog steeds niet zeker. Maar er verscheen gister een mysterieus filmpje op het internet waarvan niemand weet waar die vandaan komt. Valve heeft al aangegeven dat het niet van hun komt. Maar het kan natuurlijk ook een promotie truc zijn. Wie weet komen we er binnenkort achter, het kan natuurlijk ook gewoon het werk zijn van een creatieve fan. Hopelijk horen we snel meer.

Wat denken jullie? Is dit een fan of gewoon een slimme promotie stunt? Laat het weten in de  comments. Wil je  gewoon even je hart luchten over Chewbacca of je mening geven over Borderlands 3 mag dat natuurlijk ook!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch