Menu Premium
Loading...

EvdWV over Call of Duty en Downloadable Games

27/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben vandaag een goed gevulde Einde van de Week Vrijdag voor je in petto! Shelly is deze week, in plaats van de drukke Boris, naast Emiel gaan zitten om het nieuws van deze week met je door te nemen.

Het gaat in deze Einde van de Week Vrijdag onder andere over het succes van Call of Duty. Waarom zijn er zoveel mensen negatief over deze game, maar verkopen de games toch zo ontzettend goed? En wat is nou beter, downloadable games of gewoon een fysieke disc? Daarnaast heeft JJ heeft een aantal vragen opgesteld, gericht aan Boris, maar Shelly en Emiel doen hun uiterste best om het zo goed mogelijk te beantwoorden.

Daarnaast gaat het natuurlijk over aankomend weekend, waarin we twee evenementen hebben. Klik hier om meer te weten te komen over Gamer’s Heaven in de Media Markt in Almere en het jaarlijkse LAN evenement in de Media Markt in Rijswijk. Ook kun je vanavond om 23:25 een nieuwe aflevering van Gamekings bewonderen op Comedy Central. Vergeet ook vanmiddag van 16:00 tot 18:00 niet de livestream te checken!

EvdWV over Call of Duty en Downloadable Games

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch