Menu Premium
Loading...

EVDWV over Call of Duty: Black Ops 2 en Nintendo Direct

09/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van de week is in zicht en dus is het tijd voor een EVDWV. Dennis vond het afgelopen week wat rustig op het gebied van gamenieuws. Boris vindt echter dat er niets te klagen is. Wat er te melden was deze week, kun je zien in deze EVDWV over Call of Duty: Black Ops 2 en Nintendo Direct.

Deze week was de Nintendo Direct één van de hoogtepunten waar Nintendo liet zien dat ze goed bezig zijn op het gebied van platform-games met releases als Sonic Lost World, Donkey Kong Country: Tropical Freeze en Rayman Legends. Deze games komen ook allemaal uit in een periode van vier maanden en mede daardoor laat Nintendo zien dat ze goed bezig zijn.

Boris en Dennis hebben het ook over Civilization Online welke een iets andere weg lijkt in te gaan dan voorgaande Civilization-delen door zich aan de MMO-wereld te wagen. Zijn Boris en Dennis het eens met deze nieuwe richting die Civilization op gaat, of zijn ze bang dat het gedachtegoed van Sid Meier misschien wel verloren gaat?

Het is ook tijd voor een nieuwe rubriek genaamd “Gamekings Top 5”. Hierin geeft dit keer Boris zijn persoonlijke top 5 Kickstarter-projecten en misschien verwacht je allemaal games, maar dan zit je er bij Boris deze keer naast.

Een EVDWV is natuurlijk niet compleet zonder een trailer en ditmaal is het de trailer van Call of Duty: Black Ops 2 waarin naast de nodige stoere mannen en wapens deze keer ook een rol is weggelegd voor een echte mech. Zit je te wachten op een CoD met Mechs? Je hoort in ieder geval in deze Einde van de Week Vrijdag hoe Boris en Dennis er tegenaan kijken.

EVDWV over Call of Duty: Black Ops 2 en Nintendo Direct

EVDWV over Call of Duty: Black Ops 2 en Nintendo Direct

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch