Menu Premium
Loading...

EvdWV over Battlefield Hardline en de GDC

27/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag en dat betekent voor ons en hopelijk ook voor jou het einde van deze week. Jelle en Shelly hebben een berg nieuwtjes voor je verzameld. Het belangrijkste nieuws gaat over Battlefield Hardline, de GTA Online heists en de GDC. Waarom is Grand Theft Auto V voor de PC opnieuw uitgesteld? Wat kun je doen in de heists van GTA Online? Wat kun je verwachten op de GDC? Je ziet het in EvdWV over Battlefield Hardline en de GDC!

De Game Developers Conference (GDC) is de grootste jaarlijkse bijeenkomst van professionele video game-ontwikkelaars. Het evenement bestaat uit een expo, netwerkevenementen, awards shows zoals de Independent Games Festival en de Game Developers Choice Awards. Van deze beurs gaan we ongetwijfeld wel wat leuke gamenieuwtjes halen, zo gaat Valve bijvoorbeeld een nieuwe VR-Set, de definitieve Steam controller en enkele andere nieuwe gadgets presenteren. Is VR daadwerkelijk vernieuwend? Komt er dan toch eindelijk een bundel met Half Life 3, of is Gabe’s Half Life 3-cake een leugen?

Als klap op de vuurpijl heeft onze eigen Shelly een zinderende Top 5 voor je in petto. Ben jij nieuwsgierig naar deze EvdWV over GTA en de GDC? Dan biedt de play knop een verrijking voor je netvlies! Laat gelijk even achter in de comments wat jij vindt van de heist mode van GTA Online en het uitstellen van Grand Theft Auto V voor de PC. Nieuwe tips voor Top 5’s zijn bovendien nog steeds welkom!
20150227_EvdWV_Splash2

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch