Menu Premium
Loading...

EvdWV over always-online en Far Cry 3: Blood Dragon

12/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag en dat wil zeggen dat het bijna tijd is voor weekend, maar eerst is het tijd voor Einde van de Week Vrijdag. Melle en JJ zitten klaar om jouw weekend in te luiden. Na weken van regen, sneeuw en kou wordt het dit weekend 30 graden als we JJ moeten geloven. Melle is er in ieder geval op voorbereid, maar voordat het weekend begint hebben we het in deze EvdWV over always-online en Far Cry 3: Blood Dragon.

Er is nieuws naar buiten gekomen over de Xbox 720, deze zou always-online moeten zijn. Dit nieuws is de wereld in gekomen nadat de, inmiddels voormalige, creative director van Microsoft verschillende opmerkingen maakte over always-online consoles. Melle en JJ hebben allebei hun eigen mening over dit nieuws en over het always-online principe. Verder heeft Blizzard de naam StarCraft: Ghost uit het niets laten vallen, wat zou dit moeten betekenen? Komt de game jaren later toch nog uit of is er een nieuwe uitbreiding op StarCraft 2 op komst?

Wat is nou Einde van de Week Vrijdag zonder een dikke trailer en een vette prijsvraag? We hebben de trailer van Far Cry 3: Blood Dragon voor je. De trailer die verdacht veel leek op een 1 april grap, maar welke toch echt de nieuwe downloadable game van Ubisoft aankondigt. Verder hebben we een lekkere Halo prijsvraag waarvoor je actief moet zijn op HaloXL. Ook hebben we nog steeds kaarten voor de VIP LAN party Club CoD die jij kunt winnen. Daarnaast kun je dinsdag ook tegen ons de Uprising DLC van Black ops 2 spelen op Xbox Live als je ClubCOD2 toevoegt aan je vrienden.

Kortom een dik begin van je weekend en zoals JJ zegt, zorg dat je zonnebrand klaar staat.

EvdWV over always-online en Far Cry 3: Blood Dragon

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch